Φαμπίνιο: “Να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο την Κυριακή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι με την Τριγλία και ο Φαμπίνιο μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 μίλησε για τον… εκνευρισμό που ένιωθαν όλοι οι παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φαμπίνιο στον Athletic Radio 104,2

Για τον τραυματισμό του: “Δεν είχα ποτέ μου σοβαρό τραυματισμό αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αλλά δόξα τον Θεό είμαι σε μια ομάδα που τα δίνει όλα και για αυτόν τον λόγο γύρισα πιο γρήγορα από ότι περίμενα”.

Για τη νίκη στον Πειραιά: “Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα άλλο. Για αυτό όλοι δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και το μόνο που κοιτάζουμε είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια για να πάρουμε την άνοδο”.

Για το τι πήγε λάθος στον πρώτο γύρο: “Είχαμε αλλαγές προπονητών που έπαιξαν ρόλο όμως τώρα έχουμε έναν προπονητή που τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα και δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι για το κύριο Νιόπλια. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε για να πάρει την άνοδο η ομάδα”.

Για την πίστη που υπάρχει στην ομάδα: “Πάντα πιστεύαμε ότι θα ανέβουμε. Είτε δύσκολα, είτε εύκολα έπρεπε να ανέβουμε και ο στόχος μας δεν άλλαξε ποτέ. Πέντε αγωνιστικές έμειναν για να τελειώσει το πρωτάθλημα και να πάρουμε την άνοδο, αυτό είναι”.

Για την εξοικοίωση με τα “πλαστικά”: “Στην αρχή ήταν δύσκολα που παίζαμε σε γήπεδα με πλαστικό τάπητα αλλά συνηθίσαμε. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος και σε τέτοια γήπεδα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά δεν είναι γήπεδα όμως εμείς έπρεπε να κάνουμε την δουλειά μας και να κερδίζουμε τους αγώνες”.

Για τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές: “Έχουμε έμπειρους παίκτες και αυτό το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί και αν με ρωτάτε τι σημαίνει ένας τελικός αυτά θέλουν πάθος και ψυχή. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα, η ψυχολογία είναι πολύ καλή. Έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και όλοι σκεφτόμαστε αυτό που έρχεται με την Ραφήνα”.

Για την βαθμολογική αντεπίθεση: “Από την στιγμή που η ομάδα ξεκίνησε να δουλεύει σοβαρά και κανονικά όλα άλλαξαν. Σε ενοχλεί να είσαι 11 βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Φοράμε την φανέλα του ΟΦΗ και έπρεπε να αντιδράσουμε. Μας ενοχλούσε να βλέπουμε την βαθμολογία, ο ένας παίκτης κοιτάζει τον άλλον στα μάτια και έχουμε καταλάβει ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, τον χρειαζόμαστε δίπλα μας για να φωνάξει και να μας συμπαρασταθεί ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να προχωρήσουμε. Πρώτα από όλα κοιτάζουμε την ομάδα πως θα είναι στην Β Εθνική και τα άλλα θα γίνουν όταν είναι η ώρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook