Χατζηαλέξης: “Η ηρεμία του ΟΦΗ τον έχει κάνει πιο δυνατό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του Ιωνικού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και για την μάχη της ανόδου.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης στον Athletic Radio 104,2

Για το αν ο Ιωνικός συνεχίζει να κινδυνεύει: “Μαθηματικά θέλουμε ένα τρίποντο στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια. Ψάξαμε να το βρούμε με την Επισκοπή αλλά δεν το πήραμε. Ο Ιωνικός δεν είναι για να παλεύει για την παραμονή αλλά για το πρωτάθλημα. Ανέλαβα τον Ιωνικό τον Ιανουάριο, είχε αρκετά προβλήματα αλλά και ανθρώπους που τρέχουν πολύ για τον σύλλογο. Το βασικό είναι ότι έχουμε ανθρώπους που αγαπούν τον Ιωνικό. Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν συνεχώς και έχουμε αρκετούς νέους παίκτες που αξίζουν να πάνε παραπάνω”.

Για την αλλαγή εικόνας του ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ του δεύτερου γύρου έχει κάνει καταπληκτική πορεία. Η έλευση του κυρίου Νιόπλια έχει δώσει μεγάλες δυνατότητες στην ομάδα, γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου. Αυτό το γεγονός είναι ένα κίνητρο για να παίξουμε ανάλογα με την ιστορία του Ιωνικού”.

Για το που οφείλεται αυτό: “Οι μεταγραφές που έγιναν ήταν πετυχημένες, ήρθαν παίκτες από Σούπερ Λιγκ και ανταποκρίθηκαν. Δείχνουν την ποιότητα τους σε κάθε παιχνίδι όπου κάποιοι παίκτες βγαίνουν μπροστά και καθαρίζουν τις νίκες. Η ηρεμία που έχει αποκτήσει ο ΟΦΗ, τον κάνει να στέκεται δυνατός στον αγωνιστικό χώρο”.

Για την μάχη του τίτλου: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Φωστήρας είναι καλή ομάδα. Δεν έχει πέσει από την κορυφή από την αρχή του πρωταθλήματος όμως ο ΟΦΗ έχει ένα πρόγραμμα που είναι πιο βατό από τον Φωστήρα. Ο Φωστήρας έχει τρεις εξόδους στην Κρήτη αλλά είναι μια ομάδα που δεν παραδίδει ποτέ τα όπλα και παλεύει πάντα. Αν ο ΟΦΗ θέλει μια νίκη για να περάσει τον Φωστήρα, νομίζω ότι θα το καταφέρει γιατί η ποιότητα των παικτών του είναι δεδομένη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook