Χύζι: “Μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες μέσα στον Κρουσώνα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μέσος του ΠΑΟ Κρουσώνα Κέβιν Χύζι μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το μεγάλο παιχνίδι με τον Φωστήρα αλλά και για την πορεία του ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Κέβιν Χύζι σχολίασε την φημολογία που υπάρχει για τον υποβιβασμό λιγότερων ομάδων λέγοντας ότι “ναι, μας έχουν ενημερώσει ότι μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση. Είμαστε μέσα στον στόχο και θα προσπαθήσουμε. Έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια και τα δύο από αυτά στον Κρουσώνα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να μην την πατήσουμε”.

Για την αναμέτρηση με τον Φωστήρα υπογράμμισε ότι: “Όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο, αυτό το στοιχείο σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο ώστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο μέσα στον Κρουσώνα.  Σίγουρα, έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και η ομάδα δεν έπρεπε να βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Στον πρώτο γύρο δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας ενώ στον δεύτερο δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Αν παίρναμε τους βαθμούς με τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω μας και δεν έχουμε κερδίσει καμία. Είμαστε μια νεανική ομάδα με απειρία και αυτό είναι το στοιχείο που πληρώσαμε. Πιστεύω πάντως ότι μέσα στον Κρουσώνα μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα”.

Τέλος αναφέρθηκε και στην ομάδα που ανήκει, τον ΟΦΗ όπου εξέφρασε την πίστη του ότι θα είναι εκείνος που θα πάρει την άνοδο: “Οφείλεται στις μεταγραφές που έγιναν, στον προπονητή που ήρθε και δείχνει ότι δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Όπως είχα πει παλιότερα, ο ΟΦΗ πρέπει να φύγει από την κατηγορία με οποιονδήποτε τρόπο. Εφόσον περάσει ο ΟΦΗ από τη Νίκαια, έχει δύο εύκολα παιχνίδια στην έδρα του και στην τελευταία αγωνιστική με τον Φωστήρα, που πιστεύω ότι θα είναι εκείνος που θα πανηγυρίσει την άνοδο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook