“Δουλευταράς και προσγειωμένος, του είπα να έρθει τρέχοντας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας άνθρωπος του ΟΦΗ, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, μιλάει στο Gentikoule σκιαγραφεί το προφίλ του, συντοπίτη του, Κώστα Δαύκου ενώ μιλάει και για το τι του είπε ο ίδιος.

Τον Κώστα Δαύκο και τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη τους ενώνουν πολλά: Καταρχήν και οι δύο είναι από την Δράμα όπου ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ μένει μόνιμα, ήταν συμπαίκτες στην Δόξα Δράμας όταν ο Δαύκος έκανε τα πρώτα του βήματα ενώ στην συνέχεια όταν και ο Βεζυρίδης κρέμασε τα γάντια του, δούλεψε μαζί του ως προπονητής τερματοφυλάκων των “μαυραετών”.

Οπότε ήταν ο πλέον ενδεδειγμένος για να μας μιλήσει για το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ. Αρχικά, ο αγαπημένος “Πόλυς” των οπαδών του ΟΦΗ, μας είπε για τον Κώστα Δαύκο πως “πρόκειται για ένα πολύ προσγειωμένο παιδί που δουλεύει πάρα πολύ. Πολλές φορές μάλιστα έκανε και υπερβολές, δούλευε πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε. Όμως, είναι δουλευταράς και αυτό είναι ένα μεγάλο προσόν του”.

Στην συνέχεια τόνισε μιλώντας στο Gentikoule πως “ο Κώστας είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και τον γνωρίζω από πολύ μικρή ηλικία. Γνωρίζει που έρχεται και σε ποια ομάδα πρόκειται να αγωνιστεί. Ξέρει την δυναμική του ΟΦΗ και μάλιστα όταν μου είπε ότι είναι κοντά σε συμφωνία, του είπα να έρθει τρέχοντας. Και γνωρίζει την δυναμική του ΟΦΗ αλλά και το τι απαιτήσεις έχει ο κόσμος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook