Σαρρής

Gentikoule.gr / 15/12 01:09

Δεν τα λέγαμε;

Το απόγευμα της Παρασκευής έγραφα για τα εξτρέμ του ΟΦΗ και τελικά αυτοί έδωσαν το τρίποντο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 13/12 19:37

Το ματς θα το κρίνουν οι εξτρέμ του ΟΦΗ

Το αδύναμο σημείο του Άρη είναι οι πλάγιοι μπακ του, ειδικά μετά την απουσία του Κόρχουτ οπότε και τα εξτρέμ του ΟΦΗ έχουν την μεγαλύτερη δουλειά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 11/12 10:16

Το πρόβλημα πλέον είναι στον ΟΦΗ

Μετά την ατυχία με τον Μεγιάδο, ήρθε και εκείνη με το Ναμπί και πλέον ο ΟΦΗ καλείται να διαχειριστεί δύο σοβαρές απουσίες. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 02/12 23:47

Με τον φετινό ΟΦΗ δεν μπορείς να νιώθεις έκπληξη ποτέ

Ο ΟΦΗ έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως μπορεί να παίξει και έτσι και αλλιώς. Με λίγα λόγια ο Σίμος δείχνει μια παροιμιώδη ωρίμανση στα θέλω του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 28/11 20:33

Να πάει την ΑΕΚ με τα νερά του

Το ματς του Σαββάτου προσφέρεται για να επανέλθει ο ΟΦΗ σε αυτά του υψηλού ρυθμού. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 21/11 20:33

Ήρθε η ώρα να βγουν μπροστά και οι υπόλοιποι

Ο ΟΦΗ διαθέτει μια μεγάλη ποιότητα στην επίθεση όμως με 7 παιχνίδια να ακολουθούν σε 29 ημέρες είναι δεδομένο πως δεν αρκούν 12 και 13 ποδοσφαιριστές. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 20/11 21:35

Aς ξεχάσουμε τα μεγάλα +/- στο ρόστερ του ΟΦΗ

Μιας και μπαίνουμε στον Δεκέμβρη σε ένα 10ημερο ας κάνουμε μια πρώτη ανάγνωστη για τα “ψώνια” του ΟΦΗ τον ερχόμενο Γενάρη. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 12/11 14:34

Ο ΟΦΗ τελικά έχει πολύ καλό προπονητή

Δέκα αγωνιστικές και ο ΟΦΗ, μετά την ήττα από την Λάρισα και τον ΠΑΟΚ , δεν πήγε καθόλου πίσω σε ότι έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 04/11 12:58

Έχασε γιατί τα έκανε όλα λάθος

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν δεν ήταν ο ΟΦΗ που ξέραμε και ήρθε η ήττα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 29/10 08:50

Στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που έχει αρχές

Οκτώ αγωνιστικές μετράμε στο πρωτάθλημα και η πορεία του ΟΦΗ αναδεικνύει τον σχεδιασμό του καλοκαιριού και την δικαίωση στο πλάνο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 27/10 01:23

Όταν θα πάει στο 100% θα τρομάξετε όλοι σας

Το εξωαγωνιστικό ηφαίστειο του ΟΦΗ είχε ξυπνήσει από τον Οκτώβρη του ’18. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσει και το αγωνιστικό. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.