Καλογεράκης: “Σε 2-3 αγωνιστικές ο ΟΦΗ θα είναι πρώτος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟ Κρουσώνα Μάνος Καλογεράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και για τις μάχες της παραμονής και της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνος Καλογεράκης στον Αthletic Radio 104,2

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: “Ήταν μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής και δεν το περίμενα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είχα συμφωνήσει με τον ΑΟ Χανιά αλλά δεν έγινε η μεταγραφή και ο Θεός το έφερε να έρθω στον Κρουσώνα”.

Για τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι ξεκάθαρα το φαβορί στην Γ Εθνική. Αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και όποιος τον αντιμετωπίζει παίζει χωρίς άγχος και ο κάθε παίκτης περιμένει να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ δίνει τον καλύτερο του εαυτό γιατί γνωρίζει ότι μέσω αυτού του παιχνιδιού θα έχει μεγαλύτερη προβολή σε όλη την Ελλάδα”.

Για το παιχνίδι του Παγκρητίου: “Δεν ξέρω αν έκανε διαχείριση ο ΟΦΗ απλά εμείς ήμασταν τυχεροί σε κάποιες φάσεις. Δεν μπορεί κανένας να τους κατηγορήσει ότι δεν ήθελε να βάλει και τρίτο γκολ. Είναι φυσιολογικό να ήθελε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να κάνει διαχείριση του υπέρ του σκορ”.

Για τον ΟΦΗ και την μάχη της ανόδου: “Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε πολύ τον περασμένο Γενάρη, η ομάδα άλλαξε επίπεδο και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ σε δύο – τρεις εβδομάδες θα είναι στην κορυφή”.

Για το τι του έκανε εντύπωση από τον ΟΦΗ: “Ξεκινάμε από το ρόστερ του ΟΦΗ που έχει πολλούς πρωταγωνιστές παίκτες. Ήρθε ένα πολύ μεγάλο όνομα στον πάγκο της ομάδας και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Υπήρχαν 10λεπτα που ο ΟΦΗ είχε κάποιους αυτοματισμούς που δεν τους συναντάς σε άλλες ομάδες”.

Για την μάχη της παραμονής: “Έχουν μείνει 10 παιχνίδια και εμείς θα κοιτάξουμε το καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας αλλά θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Βλέπουμε ότι η ομάδα αδικείται από την βαθμολογική της συγκομιδή και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Για τον ΑΟ Χανιά: “Ο ΑΟ Χανιά είναι η ομάδα που με ανέδειξε και εύχομαι το καλύτερο. Η ομάδα είχε καλό ρόστερ, πλέον άλλαξε ο στόχος που είναι αυτός της παραμονής”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook