Πίτσος: “Όπου πάει ο Φωστήρας, φταίει και κάποιος του Ψυρρόπουλου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απόλυτος ήταν ο Μηνάς Πίτσος σε όσα ακούστηκαν από τον τεχνικό του Φωστήρα για τις αιχμές που άφησε για τον ΠΑΟΚ και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τόνισε με νόημα ότι “είμαστε χαρούμενοι που βοηθήσαμε τον ΟΦΗ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟ Κρουσώνα

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φωστήρα: “Πίστευω ότι μετά τον Γενάρη είμαστε η πιο νεανική ομάδα. Αυτές οι επιλογές ήταν προσωπικές όταν ήρθα στην ομάδα. Το ευχάριστο είναι ότι τα συγκεκριμένα παιδιά μας βγήκαν, ήμασταν τυχεροί γιατί τα επιλέξαμε και απέδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες. Το μυστικό όλης της πορείας είναι ότι τα παιδιά έχουν βλέψεις, όνειρα και το έδειξαν κόντρα στον Φωστήρα. Έπαιζαν και για την ομάδα τους, γιατί ομάδα τους είναι ο ΟΦΗ. Ο προπονητής του Φωστήρα γνώριζε ότι είχαμε δανεικούς από τον ΟΦΗ, δηλαδή κάποια αυτονόητα πράγματα και όμως μίλησε με αυτόν τον τρόπο”.

Για όσα ακούστηκαν μετά το τέλος του αγώνα από την πλευρά του Φωστήρα: “Βγήκαμε από τα ρούχα μας. Παίζουν στον Εθνικό, του φταίει ο Γεωργούλης, χάνει στον Ηλυσιακό του φταίει το κακό γήπεδο, χάνει από τον Ιωνικό του έφταιγαν οι απουσίες. Δεν βλέπει ότι η ομάδα του ήταν μπροστά με 14 βαθμούς και τώρα τον έφτασε ο ΟΦΗ; Μάλιστα μου τα είπε ένας άνθρωπος του Φωστήρα με τον οποίο έχω προσωπικές σχέσεις και μου ειπε ακριβώς αυτά τα πράγματα”.

Για την πορεία του ΠΑΟ Κρουσώνα στον δεύτερο γύρο: “Όταν ανέλαβα την ομάδα, ο ΠΑΟΚ ήταν στο -12 από την ζώνη της παραμονής. Το έργο της ομάδας ήταν εξαρχής δύσκολο. Η παραμονή χάθηκε στον πρώτο γύρο όταν εντός έδρας ήρθαν ήττες από ομάδες που κινδυνεύουν. Όταν ανέλαβα την ομάδα με ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά είπα ότι ήταν μια πολύ καλή περίοδος για τα παιδιά που πήρα. Έδειξαν ότι αξίζουν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερη κατηγορία και μακάρι να το κάνουν πράξη”.

Για το δικό του μέλλον: “Το σίγουρο είναι ότι η πρώτη μου εμπειρία στην Γ’ Εθνική ήταν εντυπωσιακή. Μου άρεσε η κατηγορία, ο καθένας έχει βλέψεις να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια που του παρουσιάζονται μπροστά του. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει το καλοκαίρι αλλά θέλω να μείνω στην Γ’ Εθνική”.

Για την μάχη που δίνει ο ΟΦΗ για την άνοδο: “Ακόμα και όταν ο ΟΦΗ ήταν στο -11, είχα πει ότι θα έπαιρνε το πρωτάθλημα – πολύ πριν έρθει ο Νίκος (σημ. Νιόπλιας) και οι νέοι παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που και εμείς βοηθήσαμε ώστε να μην ξεφύγει ο Φωστήρας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε βοηθήσει τον ΟΦΗ ώστε στο τελευταίο παιχνίδι να πάρει την άνοδο ακόμα και με… μισό μηδέν”.

Για τις αιχμές που άφησε ο Κώστας Ψυρρόπουλος εις βάρος του ΠΑΟΚ: “Ο συγκεκριμένος ξέρει και ήξερε τις δηλώσεις μου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δεν μπορείς να είσαι σε μια πόλη που υπάρχει μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και μεγαλώσαμε μαζί του. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι και ο Ιωνικός έπαιξε για τον Φωστήρα. Γιατί δεν ήρθε ο Ιωνικός να μας πει κάτι που αν κέρδιζε στον Κρουσώνα θα ήταν σε τροχιά ανόδου; Δείτε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αν δείτε ότι έγινε κάτι μεμπτό, τότε να μου το πείτε. Εγώ σαν Πίτσος θέλω να βγει ο ΟΦΗ και θα του το λέω συνεχώς. Είμαστε στο Ηράκλειο, εκεί μεγαλώσαμε και είναι η μεγάλη μας ομάδα. Έπρεπε να εκτιμήσει ο κύριος Ψυρρόπουλος ότι δεν παίξαμε αντιαθλητικά, δεν μπήκαμε στο γήπεδο για να χτυπήσουμε τους παίκτες τους. Δεν τον άκουσα να πει μια καλή για τα παιδιά του ΠΑΟΚ”.

Για την παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ στον Κρουσώνα: “Όπως οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ήρθαν να υποστηρίξουν τον ΠΑΟΚ, όπως θα το έκαναν με οποιαδήποτε ομάδα του Ηρακλείου. Είναι δυνατόν να έρθει στον Κρουσώνα αυτός ο κόσμος, να υποστηρίξει την ομάδα μου για αυτόν που φώναζε “ΠΑΟΚ” να μην λέω ότι δεν θέλει να το πάρει ο ΟΦΗ; Δεν έπρεπε να αφήσει καμία αιχμή για τους παίκτες μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook