O Νίκι Παπαβασιλείου στο Gentikoule για τον Βουό: “Ο ΟΦΗ έκανε καλή επιλογή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της “ασπρόμαυρης” εξέδρας, ο Νίκι Παπαβασιλείου μιλάει στο Gentikoule για τον Ιβοριανό επιθετικό και σκιαγραφεί το προφίλ του.

Ο Κύπριος τεχνικός που αποχώρησε από τον πάγκο της Σλόβαν Μπρατισλάβας πριν από λίγες ημέρες, γνωρίζει τον Βουό από την θητεία του στην Κύπρο και την ΑΕ Λεμεσού με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα την σεζόν 2011-2012.

Mάλιστα, ο Τζίλι Βουό είχε κάνει χατ – τρίκ με αντίπαλο το Νίκι Παπαβασιλείου σε ένα παιχνίδι της Ένωσης Παραλιμνίου με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού με την ομάδα του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ να γνωρίζει την ήττα με 0-4 και τον Ιβοριανό επιθετικό να πετυχαίνει τρία γκολ.

“Παίκτης με καλή παιδεία”

Αρχικά, ο Νίκι Παπαβασιλείου μας δίνει μια πρώτη εικόνα: “Είναι δυνατός με καλή κίνηση. Εάν είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να βοηθήσει πολύ τον ΟΦΗ. Είναι καλός παίκτης και μάλιστα διαθέτει πολύ καλή παιδεία”.

Τον ρωτάμε για το γεγονός ότι παρότι ψηλός (1,85) φαίνεται πως διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση με τον ίδιο να απαντάει: “Έτσι είναι. Είναι πολύ δυνατός με το κεφάλι αλλά και καλός με τα πόδια” ενώ μας αποκαλύπτει πως τον ήθελε στην επόμενη ομάδα που πήγε, τον Απόλλωνα Λεμεσού ωστόσο η μεταγραφή του δεν έγινε.

Συμπερασματικά, ο Παπαβασιλείου τόνισε ότι “δεν είναι ο μεγάλος σκόρερ όμως 10 γκολ τα έχει άνετα. Είναι δυνατό παιδί και πιστεύω πως ο ΟΦΗ έκανε καλή επιλογή με την μεταγραφή του”.

“Μιλάω με τον “Κόκο”‘

Ο Νίκι Παπαβασιλείου παρακολουθεί τον ΟΦΗ, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την ομάδα και συχνά – πυκνά επισκέπτεται το αγαπημένο του Ηράκλειο πηγαίνοντας στο “Γεντί Κουλέ”. Όπως είπε στο Gentikoule: “Έχουμε επαφή με τον “Κόκο” (σημ. Νίκο Νιόπλια). Είναι καλό παιδί και πολύ καλός προπονητής και με την δική του παρουσία ο ΟΦΗ έχει κάνει μια πολύ καλή επιλογή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook