Ο Ζουλιώτης και το απρόβλεπτο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο δεξιός μπακ της Καλλονής Δημήτρης Ζουλιώτης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στάθηκε στην δύναμη της έδρας του κάνοντας και τις εκτιμήσεις του για το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ζουλιώτης στον Athletic Radio 104,2

Για την φετινή Καλλονή: “Είναι όντως μια καινούργια ομάδα. Οι 14 – 15 παίκτες της ομάδας είναι κάτω από 22 χρονών και καταλαβαίνετε ότι η έλλειψη φιλικών την έχει πάει λίγο πιο πίσω σε σχέση με τις άλλες. Όμως, έχουμε δουλέψει τόσο καλά ενώ η μετάθεση του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλή για την ομάδα γιατί είχαμε τον χρόνο να την μοντάρουμε, να δώσουμε φιλικά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα”.

Για το ότι τα φαβορί “στραβοπάτησαν” στην πρεμιέρα: “Καμία ομάδα δεν είναι το απόλυτο φαβορί. Πόσο μάλλον από την πρεμιέρα αλλά και ότι οι ομάδες ψάχνονται ακόμα. Πιστεύω ότι μετά από μερικές αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα”.

Για το τι θα παίξει ρόλο στην μάχη της ανόδου: “Υπάρχουν πέντε ομάδες όμως σίγουρα θα υπάρξει και κάποια έκπληξη. Είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία και πιστεύω πως καμία ομάδα από τα φαβορί, θα έχει εύκολο έργο. Από εκεί και πέρα σημαντικό θα είναι η διαχείριση της κάθε ομάδας και πολύ περισσότερο η διαχείριση ενός άσχημου αποτελέσματος”.

Για τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι φαβορί για την άνοδο. Ομάδες σαν τον ΟΦΗ αν δεν πετύχουν τον στόχο του πρωταθλητισμού τότε για αυτές είναι μια αποτυχημένη χρονιά. Πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο”.

Για το παιχνίδι της Κυριακής: “Το Γεντί Κουλέ επηρεάζει τους αντιπάλους, θετικά τους γηπεδούχους και αρνητικά τους φιλοξενούμενους”.

Για τις μεγάλες αλλαγές στην Καλλονή: “Για την Καλλονή είναι μια μεταβατική περίοδος. Η διοίκηση κατέβασε το μπάτζετ αλλά και τα όρια ηλικίας. Δεν έχει δικαίωμα να βάζει στόχους πρωταθλητισμού αλλά δεν έχει ταβάνι γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω ότι η Καλλονή μπορεί να είναι στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Θα είναι το πιο ιδιαίτερο των τελευταίων χρόνων. Ελπίζω να μην έχουμε τα περσινά και να υπάρχουν αποχωρήσεις ομάδων. Δεν θα ξεχωρίσει εύκολα κανένας. Πιστεύω πως όλα θα κριθούν στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος”.

Για την ήττα της Καλλονής από τον Αχαρναϊκό: “Στο Μενίδι το σκορ ήταν πλασματικό. Ο Αχαρναϊκός έκανε τρεις επιθέσεις και έβαλε τρία γκολ. Είναι ένα εφαλτήριο αυτή η ήττα για εμάς ώστε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να μπορέσουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook