“Νιώσαμε έκπληκτοι από το πόσα πολλά γνώριζε ο ΟΦΗ για τον Έρικ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μάνατζερ του Έρικ Πέρσον, Νίμα Μοντίρ, μιλάει στο Gentikoule για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίηση του για το “πρότζεκτ που είναι σε εξέλιξη στο club”.

Το όνομα του Έρικ Πέρσον έσκασε στην καθημερινότητα του ΟΦΗ όταν αποκαλύφθηκε από το Gentikoule το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Η αλήθεια είναι πως δεν προκάλεσε έκπληξη η μεταγραφή του Έρικ Πέρσον αφού ο Γιάννης Σαμαράς είχε οργώσει την Ευρώπη για το μεταγραφικό σαφάρι που έκανε για χάρη του ΟΦΗ.

Το Gentikoule επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Έρικ Πέρσον, Νίμα Μοντίρ με τον Σουηδό εκπρόσωπο παικτών με ιρανική καταγωγή να μετράει αρκετές μεταγραφικές επιτυχίες στην χώρα μας έχοντας φέρει δύο από τους καλύτερους ξένους των τελευταίων χρόνων: Τον Γιάκομπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ και τον Καρίμ Ανσαριφάντ στον Πανιώνιο και εν συνεχεία στον Ολυμπιακό.

Ο ατζέντης του Πέρσον, αρχικά δεν έκρυψε την έκπληξη του για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ γνώριζε τόσα πολλά πράγματα για τον Σουηδό επιθετικό. Κάτι που όπως μας λέει “πληροφορηθήκαμε ότι ο ΟΦΗ ήταν σε αναζήτηση επιθετικού, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον σύλλογο, μιλήσαμε για τον Έρικ και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Πραγματικά νιώσαμε μεγάλη έκπληξη από το πόσα πολλά στοιχεία γνώριζε ο ΟΦΗ για τον Έρικ. Δεν μπορώ να σας πω εγώ περισσότερα πράγματα όμως πραγματικά και εγώ αλλά και ο Έρικ ήμασταν έκπληκτοι από το γεγονός ότι η ομάδα γνώριζε τόσα πολλά για εκείνον”.

Σκιαγραφώντας το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ, ο κύριος Μοντίρ τόνισε ότι “ο Έρικ είναι ένας σύγχρονος επιθετικός. Είναι δυνατός, στο βιογραφικό του μπορείτε να δείτε ότι έχει πετύχει πολλά γκολ, σκοράρει αρκετά. Έχει τα τυπικά στοιχεία ενός Σκανδιναβού ποδοσφαιριστή με σωστή νοοτροπία και είναι χρήσιμος όχι μόνο για την θέση που αγωνίζεται αλλά για όλη την ομάδα. Ξέρετε, ο Έρικ ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων της Μάλμε που θεωρείται η καλύτερη ποδοσφαιρική σχολή στην Σουηδία. Ο Έρικ μπορεί να δώσει αυτά που θέλει ο ΟΦΗ. Είναι ένας μαχητής στην επίθεση. Έχει πολύ σωστή νοοτροπία, θέλει να δουλεύει, να βελτιώνεται και να γίνεται συνεχώς καλύτερος”.

Όσο για τον λόγο που αποφάσισε να έρθει στον ΟΦΗ, απάντησε λέγοντας ότι “ο Πέρσον είχε αρκετές προτάσεις από κορυφαίες ομάδες της Σουηδίας όμως μόλις προέκυψε το ενδιαφέρον και η πρόταση της ομάδας, αποφασίσαμε πως το να έρθει στον ΟΦΗ και την Ελλάδα είναι το καλύτερο για εκείνον. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γνωρίσαμε ανθρώπους με τόσο υψηλό επίπεδο όπως ο Γιάννης Σαμαράς, ο Ηλίας Πουρσανίδης αλλά και ο προπονητής της ομάδας” και συνέχισε: “Ο ΟΦΗ είναι ένα σωματείο που λειτουργεί πολύ επαγγελματικά. Όλοι μας φέρθηκαν άκρως επαγγελματικά. Πραγματικά, οι εντυπώσεις που αποκόμισα από τον ΟΦΗ είναι οι καλύτερες. Η επαφή μου με τον ΟΦΗ, μου άφησε πολύ καλή αίσθηση για το project που είναι σε εξέλιξη, ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει ο ΟΦΗ είναι άκρως επαγγελματικός. Ο Γιάννης Σαμαράς μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και πιστεύω πως σύντοομα θα υπάρξουν και άλλες συμφωνίες του ΟΦΗ από την Ευρώπη”.

Ο Νίμα Μοντίρ γνωρίζει πολύ καλά και τον Καρίμ Ανσαριφάντ, ως εκπρόσωπος του, και μιλώντας στο Gentikoule υπογράμμισε πως υπάρχουν αρκετές ομοιότητες ανάμεσα στον Ιρανό και τον Έρικ Πέρσον: “Έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Καρίμ όμως ο Έρικ τρέχει ακόμα περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Βέβαια, το ποδόσφαιρο δεν αφορά μόνο έναν παίκτη αλλά πρέπει να έχει και καλούς συμπαίκτες. Έχουμε δει πολλούς σπουδαίους επιθετικούς που έπαιξαν στην Σουηδία και στην συνέχεια έδειξαν στην Ελλάδα ότι είναι καλοί παίκτες. Ο Μπεργκ, ο Πρίγιοβιτς που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Είναι σημαντική η νοοτροπία που έχουν οι παίκτες από την Σκανδιναβία”.

Τέλος, ο κύριος Μοντίρ απάντησε και στο τι πληροφορήθηκε από την επένδυση που γίνεται στον ΟΦΗ λέγοντας μόνο καλά λόγια: “Γνωρίζω για την επένδυση στο club. Είναι ένα σύγχρονο club που δείχνει ότι λειτουργεί πολύ επαγγελματικά και μου αρέσει η νοοτροπία που είχαν τα στελέχη του. Μόνο θετικές εντυπώσεις έχω από τον ΟΦΗ ενώ η πόλη είναι φανταστική. Γνώριζα πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς έχω έρθει αρκετές φορές στο παρελθόν από τις συνεργασίες μου με τις ελληνικές ομάδες αλλά δυστυχώς δεν ήξερα για τον ΟΦΗ όμως τώρα ξέρω για την επένδυση που θα γίνει στον σύλλογο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook