Μπερτίν: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φραντς Μπερτίν μιλάει στο gentikoule.gr αποχαιρετώντας τον κόσμο του ΟΦΗ, μιλάει για τους λόγους που τον οδήγησαν στην Κύπρο και στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας. Έπειτα από 2,5 χρόνια ο Αϊτινός αμυντικός αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Αλκή Λάρνακας. Ο Φραντς Μπερτίν μέσω του gentikoule.gr αποχαιρετάει τους φιλάθλους του ΟΦΗ που για αυτούς ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Ο Φραντς Μπερτίν αρχικά μας μιλάει για την μετακίνηση του στην Αλκή Λάρνακας λέγοντας ότι «μετά από 2,5 χρόνια αφήνω τον ΟΦΗ. Υπέγραψα στην Αλκή Λάρνακας συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων» είναι τα πρώτα λόγια του έγχρωμου αμυντικού που τονίζει ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τους φιλάθλους του ΟΦΗ και όλα όσα έζησε αυτά τα 2,5 χρόνια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φραντς Μπερτίν στο gentikoule.gr

Ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν στην απόφαση να φύγεις από τον ΟΦΗ;
«Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Πρώτον, δεν γνωρίζω ακόμα αν ο ΟΦΗ θα παίζει στην Σούπερ Λιγκ την επόμενη περίοδο. Επίσης, το συμβόλαιο μου ολοκληρώθηκε. Είχα κάποιες επαφές με ομάδες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ελβετία όμως δεν δέχτηκα καμία πρόταση από τον ΟΦΗ. Δεν μου ζήτησαν να μείνω και κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν φυσιολογικό για εμένα να φύγω».

Τι θα έχεις να θυμάσαι από τον ΟΦΗ;
«Οι άνθρωποι στο Ηράκλειο είναι εκπληκτικοί. Η πόλη είναι τόσο όμορφη και εγώ ένιωθα πολύ άνετα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΟΦΗ».

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του ΟΦΗ;
«Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ, είχαμε τόσες καλές στιγμές και τους ευχαριστώ για την υποστήριξη τους. Συγκινήθηκα πολύ και δεν θα ξεχάσω ποτέ για την υποστήριξη τους μετά τον σεισμό στην Αϊτή».

Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή που θυμάσαι από τον ΟΦΗ;
«Οι καλύτερες στιγμές ήταν η κάθε φορά που βρισκόμουν στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» με όλους τους φιλάθλους να τραγουδούν για 90 λεπτά. Οι χειρότερες στιγμές ήταν όταν υποβιβαστήκαμε στην Β’ Εθνική και ότι συνέβη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Έκλαψα μετά το παιχνίδι επειδή σκεφτόμουν όλους τους ανθρώπους της Κρήτης».

Από το «Γεντί Κουλέ» τι αναμνήσεις σου μένουν;
«Το «Γεντί Κουλέ» είναι ένα μυθικό στάδιο και ευχαριστώ για την υποστήριξη όλους τους φιλάθλους. Το γήπεδο αυτό ήταν ένας αληθινός εφιάλτης για τις άλλες ομάδες. Το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που κερδίσαμε με 4-1 έδειξε ότι αυτό το γήπεδο είναι ένα φρούριο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook