Μιχαλόπουλος: «Νομική και ηθική δικαίωση για τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλώντας στο gentikoule.gr ο Χρήστος Μιχαλόπουλος χαρακτήρισε την απόφαση «νομική και ηθική δικαίωση για τον ΟΦΗ» και έπλεξε το εγκώμιο της δουλειάς που έγινε για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη.

Ο εκ των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ ΟΦΗ αρχικά μίλησε για την σημερινή απόφαση λέγοντας ότι «το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ λειτουργεί ενιαία και αδιαίρετα με πνεύμα απόλυτης συνεργασίας. Για μας αποτελεί μεγάλη νομική και ηθική δικαίωση για επετεύχθησαν όλοι οι στόχοι που τέθηκαν. Αρχικά η επανεξέταση του φακέλου και σε δευτερο χρόνο , το να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες της Football League μετά την ντιρεκτίβα της UEFA. Όλοι οι στόχοι σήμερα εκπληρώθηκαν. Πολλά μπράβο στους συνάδελφους κκ Καιμακάμη, Μανταδάκη και Φωτάκη που παραστάθηκαν ενώπιων του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τακτική Δικαιοσύνη που άνοιξε διάπλατα την πόρτα της δικαίωσης του ΟΦΗ. Χωρίς την Προσωρινή Διαταγή του Πολιτικού Εφετείου , θα είχαμε χάσει τη μάχη».

Όσον αφορά τα σημεία – «κλειδιά» της νίκης του ΟΦΗ πρόσθεσε λέγοντας ότι «αν πρέπει να κάνω ιδιαίτερη αναφορά σε πρόσωπα, θα αναφερθώ στον κ. Καιμακαμη, οποίος έριξε αμέσως τον σπόρο της προσφυγής στο Πολιτικό Εφετείο, ο οποίος φύτρωσε και άνθισε, όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη μνεία φυσικά στον κ. Μαχλά, ο οποίος σήκωσε βάρος που λίγοι θα μπορούσαν να σηκώσουν. Ασφαλώς ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στον Δήμαρχο Ηρακλείου, ο οποίος μόχθησε για τον καλό αποτέλεσμα , αγωνιζόμενος για το σκοπό αυτό νυχθημερόν. Αν πρέπει να βγει ένα ακόμα μήνυμα από τη σημερινή μέρα είναι ότι ο ΟΦΗ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με βαριά φανέλα και καθαρά χέρια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook