Παπαδόπουλος:«Με 42 βαθμούς γλιτώνουμε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στους 42 βαθμούς κρίνει ο Σούλης Παπαδόπουλος πως ο Πιερικός θα αποφύγει τη διαδικασία των πλέι-άουτ.

Για τη προσπάθεια που κάνει ο Πιερικός σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές να αποφύγει τη διαδικασία των πλέι-άουτ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει ως τώρα, όμως ακόμη δεν πετύχανε τίποτε. Θα χρειαστούν 42 βαθμοί για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Το όριο ίσως κατέβηκε λίγο, γύρω στους 40, αλλά χρειαζόμαστε άλλους 4-5 πόντους για να μην έχουμε καθόλου άγχος. Τώρα ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την πολύ φορμαρισμένη Δόξα Δράμας, μετά παίζουμε εκτός έδρας με τον Εθνικό Αστέρα που κινδυνεύει, υποδεχόμαστε έπειτα τον ΟΦΗ που διεκδικεί την άνοδο και κλείνουμε τη σεζόν στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό που πέρυσι έπαιζε στη Σούπερ Λίγκα».

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας: «Δεν κρατάω «μαγικό ραβδί» και οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από τη δουλειά, την οποία προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετυχαίνουμε το στόχο μας. Παίζει ρόλο και η τύχη στο ποδόσφαιρο αλλά πιο πολύ πιστεύω στη δουλειά. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να περάσω και στους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα υπάρχει θετική αύρα και «χημεία», κάτι που νομίζω πως γίνεται σε όσες ομάδες έχω δουλέψει. Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε υγιείς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook