Eπεισόδιο Σιμάο-Φερέιρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Σιμάο στον Ζεκά και η έντονη λογομαχία που είχε αμέσως μετά την συγκεκριμένη φάση με τον Φερέιρα, ήταν ο λόγος που ο Μοζαμβικανός αμυντικός μέσος είναι εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δείξει σε όλους, πως αυτός είναι το αφεντικό των αποδυτηρίων για αυτό και προέβη σε αυτή την κίνηση.

«Τι είναι αυτά που κάνεις», φώναξε έντονα ο Φερέιρα, με την άμεση αντίδραση του Σιμάο και την λογομαχία τους αμέσως μετά. «Ηρέμησε», ήταν –σε έντονο ύφος- τα λόγια του Πορτογάλου προς τον διεθνή αμυντικό μέσο, τονίζοντάς του πως θα έπρεπε να είναι το ιδιο σκληρός στα παιχνίδια για να μην χάνει η ομάδα και όχι στις προπονήσεις…

Ο Σιμάο θίχτηκε επειδή θεώρησε πως τον κατηγορεί ο προπονητής του για τα κακά αποτελέσματα της ομάδας και απευθυνόμενος με έντονο ύφος προς τον προπονητή του, είπε: «Δεν πρέπει να μου μιλάς έτσι, δείχνεις πως δεν με σέβεσαι, δεν σου φταίω εγώ που χάνουμε…».

Αν και μετά το τέλος της προπόνησης ο ποδοσφαιριστής ήθελε να απολογηθεί, ο Φερέιρα δεν δέχτηκε, δείχνοντας ξεκάθαρα σε όλους, πως όποιος υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα θα τιμωρείται άμεσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook