Δώνης: “Δύσκολος αντίπαλος ΟΦΗ και κόσμος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο και υποστήριξε πως ο αγώνας είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου μιλώντας στον Athletic Radio 104,2  έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών του ΟΦΗ τονίζωντας πως η παρουσία τους στο “Γέντι Κουλέ” δίνει σημαντική ώθηση στους παίκτης της ομάδας τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στον Αthletic Radio 104,2

Για το πως προετοιμάζεται ο Ατρόμητος για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ εφόσον αυτή διεξαχθεί…

Προετοιμαζόμαστε με το σκεπτικό ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο.Όλες οι ομάδες αυτό τον καιρό δεν είναι απόλυτα έτοιμες και ειδικά αυτές τις superleague οι οποίες δεν μετείχαν στα πλέι-οφ. Το πρωτάθλημα τελείωσε στις 4 Απριλίου. Περιμένουμε 3 μήνες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος δεν είναι σωστός και δεν συμβαίνει σε κανένα πρωτάθλημα αυτό. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ο Ατρόμητος και νομίζω και όλες οι ομάδες λόγω του ότι δεν ξέρουν αν θα παίξουν το Σάββατο ή την Κυριακή βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση. Κανένας εν ξέρει ακόμα τη θα γίνει. Εμείς ακολουθούμε το πρόγραμμα σαν να παίζουμε το Σάββατο. Τώρα αν αυτό θα γίνει θα το δούμε. Πρέπει να εφαρμοστεί ένα ξεκάθαρο πλαίσιο και να βγαίνουν γρήγορα αποφάσεις.

Για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ατρομήτου…

Ο ΟΦΗ έχει ένα πρόβλημα γιατί ξεκίνησε αργά την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες αυτές τη στιγμή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε πλεονέκτημα. Σέβομαι ιδιαίτερα τον ΟΦΗ γιατί έχει μια μεγάλη ιστορία και έναν πολύ καλό προπονητή. Ο ΟΦΗ πέρασε δύσκολες στιγμές και το σημαντικό είναι πως επανέρχεται στην μεγάλη κατηγορία με ένα πολύ καλό προπονητή. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ δεν μπορείς να τον κρίνεις από τα πρώτα παιχνίδια.Εμείς έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και θα είναι ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Είναι ένα παιχνίδι σε μία καυτή έδρα που όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους . Αν το παιχνίδι γινόταν στην έδρα μας θα είχαμε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα.

Για το τι γνωρίζει για τον ΟΦΗ…

Δεν μπορεί να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες είναι ερωτηματικό. Εμείς έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και θα είμαστε απολύτως έτοιμοι εν καιρώ. Κάτι ανάλογο νομίζω ότι σημαίνει και με το ΟΦΗ.

Για το αν θα παίξουν οι Σφακιανάκης και Μπρίτο κόντρα στον ΟΦΗ…

Ο Σφακιανάκης νομίζω πως θα μας βοηθήσει κανονικά. Ο Μπρίτο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Για την «περίεργη» περσινή πορεία του Ατρομήτου…

Εμείς στα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μια πολύ οργανωμένη ομάδα με ένα καλό  πρόεδρο που είναι ιδιαίτερα συνεπής. Πρόπερσι τερματίσαμε 7η κάνοντας μια πολύ καλή πορεία . Πέρσι ήταν μια περίεργη χρονιά και θεωρώ πως αυτό οφείλεται πως δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και γιατί επηρεαστήκαμε και δώσαμε περισσότερη βάση στο κύπελλο. Οι ομάδες χρειάζονται το  χρόνο τους.Πέρσι δώσαμε μεγαλύτερο κίνητρο στα παιδιά. Για να πάρεις ένα τίτλο μπορείς να το κάνεις μόνο μέσω κυπέλλου όσον αφορά μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο.

Για τις διαφορές της περσινής ομάδας με τη φετινή…

Θεωρώ ότι ο Ατρόμητος έχει ένα ισάξιο ρόστερ με πέρσι. Αλλάξαμε κάποιους παίκτες γιατί θέλουμε να έχουμε  κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θεωρώ πως θα έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και θα είμαστε πιο αποτελεσματική στην επίθεση.

Για την μεταγραφή του Ανδρέα Τατου στον Ολυμπιακό ο οποίος θα παραμείνει και στο ρόστερ του Ατρομήτου σαν δανεικός από την ομάδα του Πειραιά και τη νέα χρονιά…

Ο Ανδρέας θεωρώ πως είναι και ικανός και τυχερός γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει τέτοιους παίκτες. Νομίζω πως του ανοίγεται ο δρόμος να κάνει μια λαμπρή καριέρα στον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδας. Θεωρώ πως αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι θα μας βοηθήσει εμάς φέτος να έχουμε μια καλή πορεία και τον ευατό του ώστε να έχει ένα πολύ καλό μέλλον.

Για την άποψη του για τον Εργοτέλη…

Είναι μια ομάδα που μου αρέσει πολύ σαν αγωνιστική φιλοσοφία που έχει στο γήπεδο.Έχει ένα πλάνο στο παιχνίδι της. Το κακό για τον Εργοτέλη είναι πως στην μέτρια του μέρα δεν θα πάρει το αποτέλεσμα γιατί δεν έχει την δυναμική του κόσμου να τον σπρώξει στη νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook