Ανακοίνωση στήριξης από τους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και το νέο τεχνικό, Βασίλη Αντωνιάδη, εξέφρασε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Αγροτικού Αστέρα, «GREEN GHETTO CLUB», που εξέδωσε ανακοίνωση.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων της ομάδας του Ευόσμου τονίζει: «Μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα που συνοδεύονται από άσχημες εμφανίσεις και έχουν φέρει την ομάδα μας σε πολύ δύσκολη θέση, η οποία δεν αρμόζει στις δυνατότητές της, καθώς και στην ιστορία της, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους ποδοσφαιριστές και στον νέο τεχνικό, στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι παίκτες που φορούν την φανέλα του Αστέρα τον αγαπάνε και τον πονάνε όπως εμείς, τιμάνε την φανέλα και δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Έχουμε αποδείξει εμπράκτως ότι δεν αφήνουμε τον Αστέρα ποτέ. Ακόμα και στα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια, εμείς είμαστε εκεί. Πολλοί από εσάς, αν όχι όλοι, θα φύγετε. Εμείς όμως θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα που αγαπάμε. Ο Αστέρας είναι πάνω από πρόσωπα. Όλοι μαζί την Κυριακή για τη νίκη, που είναι μονόδρομος. Σ.Φ. Αγροτικού Αστέρα, GREEN GHETTO CLUB».