Υπογράφει σήμερα στην Ομόνοια ο Αλωνεύτης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί οι… κύκλοι μάνατζερ να τον στέλνουν στον ΟΦΗ όμως ο Στάθης Αλωνεύτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ομόνοια καθώς σήμερα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Σήμερα μάλιστα αν δεν προκύψει κάτι το απρόοπτο αναμένεται να υπογραφεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, το οποίο θα είναι για δυο χρόνια και με μειωμένες σημαντικά τις απολαβές του ποδοσφαιριστή σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε. 

Ο Στάθης Αλωνεύτης, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν από 2,5 μήνες από την Ομόνοια, λύνοντας το συμβόλαιό του, αφού δεν αποδέχθηκε τη μείωση απολαβών που του προτάθηκε, επανεντάσσεται στο «τριφύλλι». Μια εξέλιξη που χαροποιεί πάρα πολύ όλους στο πράσινο στρατόπεδο, αφού είναι δεδομένη η αξία και η ποιότητα του ποδοσφαιριστή, καθώς ένας καλός Αλωνεύτης μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα με την Ομόνοια να δείχνει ότι εκτιμά, σέβεται και πιστεύει στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε με τη σειρά του πολύ σωστή συμπεριφορά και τον περασμένο Ιούνιο, αλλά και τώρα.

 

πηγή: sport-fm.com.cy