Δεν ανησυχεί ο Μπάντοβιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο τεχνικός του ΑΟ Κέρκυρα Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν δείχνει να ανησυχεί για την ομάδα του, τονίζοντας πως το ζητούμενο είναι η διάρκεια.

Η Κέρκυρα μπορεί να γνώρισε την ήττα σε φιλική αναμέτρηση στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό, ωστόσο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν δείχνει να ανησυχεί.

Ο τεχνικός της ομάδας του νησιού των “Φαιάκων” μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΚ, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, καθώς το ζητούμενο είναι η διάρκεια.

Το αποτέλεσμα, σε τέτοια ματς, δεν με απασχολεί. Εμείς θελήσαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και να δώσουμε χρόνο σε ορισμένους παίκτες, οι οποίοι, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω “ελλείμματος” στη φυσική κατάσταση –όπως οι Μετίν, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Γραμμόζης, Μαϊστόροβιτς- δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Ώστε, ενόψει της επιστροφής μας στις επίσημες υποχρεώσεις, και ρυθμό να αρχίσουν να αποκτούν και ετοιμότητα“, είπε αρχικά ο Μπάντοβιτς και πρόσθεσε για την εικόνα του φιλικού αγώνα:

Ήταν ένα ανοικτό ματς. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σ’ ένα χρονικό σημείο, που παίζαμε με παίκτη λιγότερο, λόγω του τραυματισμού του Μπάρκογλου.

Μετά, ισορροπήσουμε τον αγώνα και βγάλαμε κάποιες επικίνδυνες στιγμές, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα γρήγορη στην κόντρα, με αποτέλεσμα, σε μια στιγμή αδράνειας, να δεχτούμε και το δεύτερο.

Στο β’ ημίχρονο βελτιωθήκαμε και, με την είσοδο κάποιων πιο έτοιμων παιδιών, ελέγξαμε το ρυθμό, βγάλαμε φάσεις, είχαμε δύο δοκάρια και, εν πάση περιπτώσει, νομίζω ότι αξίζαμε το γκολ“.

Για τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα: “Εκεί που θα προβληματιζόμουν, είναι, εάν δεν δημιουργούσαμε τις προϋποθέσεις. Αν δεν “φτιάχναμε” ευκαιρίες. Το σημαντικό για μένα είναι η ομάδα να δημιουργεί και να έχει ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Απλά, πέραν της, σε κάποιες περιπτώσεις, ατυχίας, θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Το γκολ θα έρθει“.

Για την συνέχεια, ο τεχνικός του ΑΟΚ είπε: “Η ομάδα συνεχίζει στη λογική που δουλεύει μέχρι σήμερα. Το έχω πει πολλές φορές, ότι το ζητούμενό μας είναι η διάρκεια. Και η ισορροπία. Όχι ένα “δυνατό” φορμάρισμα σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, το οποίο, όμως, θα το ακολουθήσει  “κοιλιά’. Είμαστε σε καλό δρόμο. Μια ομάδα που στον αγωνιστικό χώρο, διαθέτει στυλ και χαρακτήρα“.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, η αποστολή του ΑΟΚ επέστρεψε στην Κέρκυρα και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Την Δευτέρα (5/9) θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ο Γιώργος Μπάρκογλου, προκειμένου να υπάρξει σαφής εικόνα για το μέγεθος του τραυματισμού του στο χέρι, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.