Χωρίς Τζιμπούρ και Πάντελιτς ο Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ανέβασε και άλλο ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το αυριανό φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής με τον ΟΦΗ. Ο Αλγερινός δεν είναι απόλυτα έτοιμος και τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί συνεχίζοντας την προσπάθεια για να βρεθεί στην αποστολή της αναμέτρηση της Τρίτης.

Από το φιλικό θα απουσιάζει και ο Πάντελιτς ο οποίοςγια λόγους ξεκούρασης έκανε ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά –όπως αναμενόταν- γυμνάστηκε ο Γέστε ενώ ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή:

Μέγερι, Κοστάνσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Μοδέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, Ποτουρίδης, Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Πάντελιτς, θα προπονηθούν αύριο στις 09:00.