Σε συζητήσεις με τον ΑΟ Χανιά Μαρινάκης – Κολιτσιδάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» και επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ του athleticradio.gr, Πέτρος Μαρινάκης και Θανάσης Κολιτσιδάκης είναι σε συζητήσεις με τον ΑΟ Χανιά για να αναλάβουν τα πόστα τεχνικού διευθυντή και προπονητή αντίστοιχα.

Η εφημερίδα των Χανίων αποκαλύπτει σήμερα ότι οι δύο παλαίμαχοι άσοι του ΟΦΗ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΟΧ για να αναλάβουν δύο πολύ σημαντικά πόστα στον σύλλογο εν όψει της συνέχειας της Football League.

Aναλυτικά το δημοσίευμα

«Αμεσες και δραστικές είναι οι αλλαγές στον Α.Ο. Χανιά, ο οποίος ενδεχομένως και σήμερα θα προβεί στην ανακοίνωση για την πρόσληψη δύο προσώπων με μεγάλη πείρα στο ποδόσφαιρο και οι οποίοι είναι ικανοί να προσδώσουν μια νέα πνοή στην ομάδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ΑΟΧ προβαίνει στην κάλυψη δύο θέσεων – “κλειδιά”, αυτή του προπονητή, την οποία καταλαμβάνει ο Θανάσης Κολιτσιδάκης και του τεχνικού διευθυντή, με την ευθύνη να δίνεται στον Πέτρο Μαρινάκη! Μάλιστα, αποδεικνύεται πως μάλλον δεν ήταν τυχαία η χθεσινοβραδινή βράβευση των Μαρινάκη και Καλαϊτζιδάκη πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Μαρινάκη να βραβεύει -εκ μέρους του Α.Ο. Χανιά- ο Κούλης Δουρέκας, ενώ τον Καλαϊτζιδάκη βράβευσε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος…

Ο 50χρονος Κολιτσιδάκης ήταν μέχρι πρόσφατα σχεδόν μαζί με τον Νιόπλια στον ΟΦΗ ενώ πιο πριν τον είχε πλαισιώσει ως ο άμεσος βοηθός του στον Ατρόμητο. Τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ως πρώτος προπονητής είναι ο Ηρόδοτος στη Γ’ Εθνική πριν από δύο χρόνια.

Αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας απ’ τον ΑΟΧ για την πρόσληψη των δύο ατόμων από το Ηράκλειο».

Τι λέει το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, το φλερτ ανάμεσα στον ΑΟ Χανιά και τον Πέτρο Μαρινάκη χρονολογείται έναν μήνα πριν. Οι άνθρωποι του ΑΟΧ προσέγγισαν τον παλαίμαχο άσο του ΟΦΗ αναγνωρίζοντας του την μεγάλη εμπειρία που έχει στον χώρο αλλά και τις διασυνδέσεις που απέκτησε με το πέρας του χρόνου και πιστεύουν πολύ στην παρουσία του στον σύλλογο, σε ένα τέτοιο νευραλγικό πόστο.

Διαβάστε περισσότερα στο athleticradio.gr