Καρράς: “Aφήνω τον Ολυμπιακό Βόλου με πόνο ψυχής”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την αναγκαστική -και οδυνηρή, όπως την περιέγραψε για τον ίδιο- απόφαση να απεμπλακεί από τον Ολυμπιακό Βόλου ανακοίνωσε ο Βασίλης Καρράς.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο γνωστός τραγουδιστής κάνει λόγο για «ωμές πολιτικές παρεμβάσεις» και «προσβολή των συνταγματικών δικαιωμάτων» του ίδιου και του «συνεργάτη και φίλου» του, Αχιλλέα Μπέου.

Ανακοινώνει, δε, πως αυτές τον οδήγησαν στην απόφαση να μεταβιβάσει «με πόνο ψυχής» τις μετοχές του στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Καρρά:

«Μετά από τρία χρόνια παρουσίας μου στον Ολυμπιακό Βόλου, θα ήθελα να ενημερώσω τους φιλάθλους της ομάδας ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2011 ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ που είχα στην κατοχή μου, στον κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Η απόφαση μου αυτή δεν ήταν εύκολη, καθώς στα χρόνια της ενασχόλησής μου στον σύλλογο ως μέτοχος και μαζί με το συνεργάτη και φίλο μου Αχιλλέα Μπέο, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία πραγματικά σπουδαία ομάδα που έκανε υπερήφανη την πόλη του Βόλου και τους φιλάθλους της.

Δυστυχώς οι πρωτοφανείς και ωμές πολιτικές παρεμβάσεις, οι εκβιασμοί, οι πιέσεις που δεχθήκαμε τις τελευταίες εβδομάδες και οι οποίες υπερβαίνουν τα όρια της προσβολής των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, με υποχρέωσαν με πόνο ψυχής και παρά τη θέληση μου να απεμπλακώ από τον Ολυμπιακό Βόλου, με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας και της πόλης του Βόλου που δεν έχει κανένα λόγο να πληρώνει την άδικη και ανέντιμη στοχοποίηση στο πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου.

Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα εξακολουθήσει να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών που έχει χαραχθεί τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίζει να προσφέρει χαρές και καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους της, μεταξύ των οποίων θα είμαι και εγώ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της πόλης του Βόλου για τη στήριξη που παρείχαν στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα της και στα χρόνια που έρχονται στηρίζοντας τον νέο πρόεδρο και μεγαλομέτοχο κ. Μποτσιβάλη, καθώς και τους συνεργάτες που θα επιλέξει ο ίδιος. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα συνεχίζει να τους ανταποδίδει την εμπιστοσύνη τους.

Βασίλης Κεσογλίδης (Βασίλης Καρράς)»