Στην πρόκριση του Άρη στάθηκε ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

“Θα πάμε μέχρι εκεί που μπορούμε” ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στην πρόκριση του Άρη αλλά και στην ευκαιρίες που πήραν αρκετοί παίκτες στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τη Βέροια (0-0).

Για τον αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικό ότι προκριθήκαμε, εκπληρώνοντας τον δεύτερο στόχο που έχουμε θέσει. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα, όπως και κάποιους παίκτες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Ετσι ώστε να δούμε αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε στο μέλλον. Σε εμάς, ο πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εκεί ρίχνουμε το βάρος και την προσοχή μας. Στο Κύπελλο, θα φτάσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Να ευχαριστήσουμε επίσης τους λίγους αλλά πολύ εκδηλωτικούς φιλάθλους μας. Παρά το κρύο, ήταν μαζί μας».

Για τους στόχους του Αρη στο Κύπελλο: «Θα πάμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Να δούμε και τον αντίπαλο μας. Εχθρός του καλύτερου, είναι το τέλειο».

Για τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα: «Το σημερινό παιχνίδι, μας έδωσε μία ευκαιρία να δούμε κάποια άλλα πράγματα. Η δουλειά όλων, είναι να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Είχε κριθεί και η πρόκριση ουσιαστικά από την προηγούμενη αγωνιστική».

Για τη χρησιμοποίηση δύο επιθετικών χαφ για ακόμη μία φορά: «Πάντα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Οταν παίζουμε ειδικά εδώ, προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Δεν θα πρέπει όμως να αδιαφορούμε και για τα αμυντικά μας καθήκοντα».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τα Τρίκαλα: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Και με την Ελευσίνα, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια».

Πηγή: mikriliga.com