Ζέκα: “Να συνεχίσουμε έτσι”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού αλλά και το δικό του με τους “πράσινους” εμφανίστηκε ο Ζέκα.

Χαμογελαστός και με διάθεση εμφανίστηκε ο Ζέκα μετά το νικηφόρο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ Γιάννινα σχολιάζοντας την απόδοση της ομάδας του αλλά του ίδιου.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αρχικά αναφέρθηκε στην εικόνα του ματς με τους Ηπειρώτες ενώ για την συνέχεια μίλησε για το ένα ματς της εβδομάδας λόγω της απώλειας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και τον αποκλεισμό από Τσάμπιονς Λιγκ και Εuropa League.

Ελπίζω να συνεχίζουμε να παίζουμε όπως παίξαμε και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα πήγαμε πολύ καλά κυρίως στο δεύτερο μέρος και ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκες” είπε αρχικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού που από αγώνα σε αγώνα δείχνει να βελτιώνεται.

Ο Ζέκα εν συνεχεία ρωτήθηκε πως μετά την απώλεια της Ευρώπης, ο Παναθηναϊκός έχει ένα παιχνίδι ως αγωνιστική υποχρέωση και απάντησε πως σαφώς και είναι καλύτερα, λέγοντας:

Ναι, σίγουρα είναι καλύτερα. Αλλά αυτό θα το δείχνει κάθε εβδομάδα το αποτέλεσμα που θα έχουμε. Αλλά σίγουρα έχουμε περισσότερο χρόνο για να αναρρώσουμε, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι“.

Τέλος σε ερώτηση αν μέρα με την μέρα αισθάνεται όλο και πιο άνετα με τους συμπαίκτες και την ομάδα του ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ναι, σίγουρα όσο περνάνε οι μέρες νοιώθω ένα με το γκρουπ. Και φυσικά αυτό βγαίνει στο γήπεδο και είναι καλό για μένα. Με βοηθάει να παίζω καλύτερα και καλύτερα και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook