Στα χέρια τoυ κόσμου ο Ολυμπιακός Βόλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Εταιρεία λαϊκής βάσης που προανήγγειλε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης «παίρνει σάρκα και οστά» – «Αφεντικό» προς το παρόν ο Μποτσιβάλης

Πράξη γίνονται οι εξαγγελίες του Παναγιώτη Μποτσιβάλη στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής (9/9) περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του Ολυμπιακού Βόλου κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο θα διατεθεί στους φιλάθλους της θεσσαλικής ομάδας.

Σήμερα, μάλιστα, Τρίτη (13/9) η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εξέδωσε ανακοίνωση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Ολυμπιακού Βόλου κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σκοπός των ιθυνόντων της ομάδας είναι να γίνει η ΠΑΕ εταιρία λαϊκής βάσης, αφού το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ (που είναι της τάξεως του 50% του Μ.Κ) θα διατεθεί στους φιλάθλους με τον περιορισμό ότι δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει πάνω από 50 μετοχές.

Τέλος, σήμερα Τρίτη, κατατέθηκε ο νέος φάκελος του Ολυμπιακού Βόλου με το νέο μετοχολόγιο της ΠΑΕ. Σε αυτόν φαίνεται ότι η μετοχική σύνθεση έχει αλλάξει με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, να είναι εκείνος που κατέχει το 59%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook