Στολτίδης για την απόλυσή του: «Απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ιεροκλής Στολτίδης αποκάλυψε τον… απίστευτο λόγο για τον οποίο απολύθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ τόνισε ότι… πάνε για άνοδο μόνο Λαμία, Απόλλωνας και Άρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Arena fm 89,4”:

Για την απόλυσή του: «Τέλος από τον Αστέρα, χθες μου ανακοινώσανε την λύση της συνεργασίας. Ήταν ξαφνικό, δεν έγινε καμία συζήτηση, μετά την απομάκρυνση του κ.Νεντίδη ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση προς το πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα αλλά δεν μου έκανε και έκπληξη. Δεν έγινε τίποτα, η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, είχαμε κερδίζει τον σεβασμό όλων, παίζαμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και όπου πηγαίναμε λέγανε τα καλύτερα για μας.

Ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου, την οποία δεν αιτιολόγησε. Είναι αστείο βασικά δεν μπορώ να τα αναφέρω. Επειδή χάσαμε εκτός έδρας κάποια ματς θεώρησε ότι δεν είναι ικανός ο Νεντίδης. Αγωνιστικοί λόγοι πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχουν.

Λίγο πριν απολυθεί ο Νεντίδης, είχαμε κάνει ένα μίτινγκ με τον πρόεδρο, τον αδερφό του και τον Βράκα τον Γιώργο. Ο Νεντίδης του είχε πει ότι ο γιος του στην κατάσταση που ήταν δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην ομάδα γιατί ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους και θέλει δουλειά. Του είχε πει μάλιστα ότι θα τον αφήσει εκτός 18άδας και ρώτησε τον πρόεδρο αν τον πειράζει. Ο πρόεδρος είπα ότι θα τον πείραζε κάτι τέτοιο και αυτός ήταν και ο λόγος που απολύθηκα και εγώ, γιατί δεν πήρα θέση. Εγώ έμεινα ουδέτερος και αυτός ήθελα να πάρω το μέρος του. Αυτό ήταν η δικαιολογία που απολύθηκα, γιατί κατά τα άλλα μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος από μένα, ότι έκανα καταπληκτική δουλειά.

Στεναχωρήθηκα πραγματικά γιατί κάναμε καλή δουλειά. Από το καλοκαίρι φτιάξαμε μια νεανική ομάδα, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής ήταν 31 χρονών και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Και από το πουθενά έρχεται ο πρόεδρος μια μέρα και τα διαλύει όλα».

Αναφορικά με την Φούτμπολ Λιγκ και τον Άρη: «Οι δυο ομάδες που ξέφυγαν, συν τον Άρη θα πάνε μέχρι το τέλος. Ο Άρης είναι πιο δύσκολα από όλους λόγω της διαφοράς στην βαθμολογία. Και αγωνιστικά εμένα δεν με πείθει ο Άρης, οι άλλες δυο φαίνεται να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αν «φάει» το -6 η Λαμία αλλάζει άρδην όλο το σκηνικό ,γιατί ο Άρης έχει μέσα και τον Απόλλωνα και την Λαμία».