Ο Παντέλης είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες που δεν παίζουν

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στο φιλικό του Α.Ο. Χανιά απέναντι στον Αρη Σούδας (1-0).

Ο Νίκος Παντέλης είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του, και ειδικότερα τους παίκτες που δεν παίζουν τόσο πολύ για τον Α.Ο. Χανιά, αγωνιζόμενους στο φιλικό απέναντι στον Αρη Σούδας που έληξε με σκορ 1-0 υπέρ του ΑΟΧ, χάρη στο γκολ του Αφράτη.

Συνολικά, ο τεχνικός του ΑΟΧ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει 13 παίκτες, βγάζοντας τα συμπεράσματά του. Οσον αφορά το γκολ, αυτό ήρθε από τον Αφράτη στο 35ο λεπτό με πλασέ.

Αναλυτικά η σύνθεση για τον Α.Ο.Χ είναι η εξής: Γεωργίου (60′ Λάλι), Δρίζης, Μηλιώτης, Θεολόγου, Αφράτης, Κοζάκης, Μούδιος, Κρασουδάκης, Καρβούνης (60′ Παρασκευόπουλος), Μέρο, Ντούμος

Από την άλλη, ο Αρης Σούδας είχε μια πολύ καλή εικόνα και παράλληλα την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σ’ έναν αντίπαλο Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η σύνθεση για τον Αρη είναι η εξής: Κουκλάκης, Φέζγκα (46′ Παντελακάκης), Μπακογιάννης, Τερεράκης Δ. (46′ Τσέκοφ), Στεφανίδης (46′ Κεμπάτσι), Τερεράκης Κ. (46′ Αρτσιδάκης), Μπραουδάκης, Γαβαλάς, Γαλανάκης, Σκαρπέτης (30′ Στρατουδάκης), Μιχαλόπουλος (46′ Κεμπάτσι)

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς