Πάει για διοίκηση πρωτοδικείου ο ΠΑΟ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να οδηγηθεί ο Παναθηναϊκός στον… δρόμο του Πρωτοδικείου, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου.

Έπειτα από την επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον Δημήτρη Γόντικα και τους όρους που έχει θέσει προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και την άρνηση του τελευταίου να μπει σε διαδικασία απάντησης, το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να οδηγηθούν στο Πρωτοδικείο είναι ορατό.

Όπως όλα δείχνουν, η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Ανδρέα Βγενόπουλο, από την οικογένεια Βαρδινογιάννη οδηγείται σε «ναυάγιο», με αποτέλεσμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας να χαρακτηρίζεται ως οριακό για το μέλλον του συλλόγου.

Σε περίπτωση που τα δεδομένα δεν αλλάξουν… δραματικά, δεν αποκλείεται να έχουμε νέες παραιτήσεις από το ΔΣ, που αφορούν σε εκπροσώπους του «Mr. MIG». Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα πρέπει να οριστεί άμεσα νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έπειτα από Γενική Συνέλευση.

Αν πραγματοποιηθούν δύο ΓΣ και δεν υπάρχει απαρτία (στην πρώτη απαιτείται το 20% και στη δεύτερη μόλις το 1%), τότε όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί να ζητήσει να οδηγηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Πρωτοδικείο.

Εκεί, θα οριστεί ημερομηνία που θα εξεταστεί το θέμα και θα γίνει κλήση προς κάθε ενδιαφερόμενο. Στη συνέχεια, ο πρωτοδίκης θα ορίσει διοίκηση, ανάλογα με τους ενδιαφερόμενους, με εντολές για τη διαχείριση των εσόδων και την τακτοποίηση των οφειλών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook