Μπαξεβάνος: “Κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο προπονητής του Κισσαμικού αναφέρθηκε στην χαμένη ευκαιρία της ομάδας του να έχει βαθμολογική άνεση μετά την ήττα από τον Αιγινιακό (2-0).

Η τοποθέτηση του προπονητή της Χανιώτικης ομάδας, Σπύρου Μπαξεβάνου,:

«Προσπαθήσαμε μέσα στην εβδομάδα, μετά τη νίκη με την Αναγέννηση Καρδίτσας να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας να καταλάβουν το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εμάς.

Ένα παιχνίδι, που αν παίρναμε βαθμούς ή βαθμό θα μπορούσε να μας δώσει μία έξτρα άνεση για τη συνέχεια. Ξέραμε ότι η ομάδα του Αιγινιακού “καιγόταν” για τη νίκη κι εμείς θέλαμε να φύγουμε ακόμα πιο μακριά ή τουλάχιστον να την κρατήσουμε σε αυτή τη βαθμολογική θέση και στην απόσταση των βαθμών.

Μόνο μέχρι το σημείο που δεχτήκαμε το γκολ δείξαμε αυτό που μπορούμε να παίξουμε μέσα στο γήπεδο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, μπορούσαμε να προηγηθούμε. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ και μετά νομίζω ότι τελείωσε και το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα ήμασταν ουσιαστικά ανύπαρκτοι μέσα στο γήπεδο, χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς αγωνιστική πειθαρχία, χωρίς τα κομμάτια που θέλω εγώ σαν προπονητής κι έχουμε από την αρχή της χρονιάς σαν ομάδα, για να μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πολύ φυσιολογικά ήρθε και το δεύτερο γκολ και πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να δεχτούμε κι ένα άλλο τέρμα.

Είναι δίκαια η νίκη του Αιγινιακού, νομίζω πως κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο και φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς