Κρίνονται πολλά μέσα σε 15 μέρες για την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ μπορεί σε διάστημα δύο εβδομάδων, με πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, να ανατρέψει την… εις βάρος της κατάσταση και να κερδίσει σε ουσία και εντυπώσεις.

Στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ η ΑΕΚ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες της να έχουν μόλις δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και αυτά πριν από περίπου έναν μήνα. Ωστόσο, από αύριο κιόλας και από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη περνάμε στο άλλο… άκρο. Πέντε αγώνες σε διάστημα δύο εβδομάδων και ένα πρόγραμμα πάρα πολύ δύσκολο, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια (Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος), ένα εντός, αλλά κεκλεισμένων των θυρών (Εργοτέλης) και ένα ευρωπαϊκό ματς (στο ΟΑΚΑ με την Στουρμ Γκρατς) από το οποίο θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια της Ένωσης στην φετινή ευρωπαϊκή της πορεία. Αμέσως μετά και πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (15/10) ακολουθεί «παύσει» λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, που θα ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές και θα τους πάει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με γεμάτες «μπαταρίες».

Προπονητής και παίκτες έχουν μία «χρυσή» ευκαιρία, μέσα σε αυτό το διάστημα, να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν τον… κόσμο με το μέρος τους. Τέσσερα παιχνίδια στην Ελλάδα και ένα στην Ευρώπη, μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα. Η ήττα, ως αποτέλεσμα, από την Άντερλεχτ δεν ήταν κάτι το οποίο κανείς δεν θα περίμενε ή έφερε την καταστροφή. Μπορεί να ήταν «βαριά», αλλά αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν η εικόνα. Αυτή λοιπόν μπορεί να διορθωθεί άμεσα, αφού τα ματς που έρχονται είναι πολλά και σε μικρό διάστημα και σε συνδυασμό με νίκες, η ψυχολογία μπορεί από το ναδίρ να πάει στο ζενίθ. Είναι στο χέρι του Χιμένεθ και των παικτών του. Δύο εβδομάδες πολύ κρίσιμες για το μέλλον της ομάδας. Μπορεί, και στραβές να έρθουν , βαθμολογικά να είναι νωρίς για να κριθούν τα πάντα, όμως αποτυχίες αυτή την στιγμή δεν χωράνε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook