Κλείνει Μόνχε και Ζαραδούκα ο Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου στην Δ’ Εθνική, είναι μια καλή ευκαιρία για τις μεγάλες ομάδες να εντάξουν στο ρόστερ τους δίχως να πληρώσουν, ποδοσφαιριστές με ποιότητα, που την περσινή χρονιά εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Τρανό παράδειγμα ο Μόνχε και ο Ζαραδούκας, για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός Πειραιώς και είναι πολύ πιθανόν να τους δούμε να κατηφορίζουν προς το Λιμάνι.

Για τον Αργεντινό άσο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα σε σχέση με την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μόνχε είναι μια ανάσα από τον Πειραιά και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Το πιο σημαντικό είναι να μείνει ελεύθερος και στην συνέχεια, αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζαραδούκας είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους “ερυθρολεύκους”, όμως το πρόβλημα είναι αν χωράει στο ρόστερ της ομάδας. Συγκεκριμένα, για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχουν οι Χολέμπας, Μαρκάνο και Βαλεριάνος και με την έλευση του αμυντικού του Βόλου θα υπάρξει ένας συνωστισμός.

Φυσικά, υπάρχει και ένα σενάριο ο Ζαραδούκας να αγωνιστεί ως δανεικός σ’ άλλη ομάδα, κάτι που ο ίδιος ο παίκτης δεν δείχνει να το θέλει και πάρα πολύ. Ο Έλληνας διεθνής, θα προτιμούσε να μείνει και να αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί και έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Όλα αυτά βέβαια, θα παίξουν ρόλο και στο αν θα υπάρξει συμφωνία, όμως κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά απίθανο φαντάζει.

Οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών  από την ομάδα του Βόλου που αρέσουν στον Ολυμπιακό Πειραιώς, δεν είναι μονάχα δύο. Μην ξεχνάμε πως πριν από μερικούς μήνες, υπήρχαν έντονες φήμες για ενδιαφέρον των Πρωταθλητών Ελλάδας για τον Σανκαρέ, που όμως στην συνέχεια δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρωταθλητής”, υπήρχε μάλιστα επικοινωνία της πλευράς του Ολυμπιακού με τον ποδοσφαιριστή, όμως το πράγμα δεν δείχνει να προχωρά. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει θέση ξένου και θα έπρεπε ο Σενεγαλέζος μπακ να πάει να αγωνιστεί δανεικός σε άλλη ομάδα, κάτι που δεν αρέσει στον ίδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook