Φουστέρ: «Ξεκάθαρος στόχος, ο τίτλος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την πρεμιέρα στη Σούπερ Λίγκα -όπως έχουν έρθει τα πράγματα- κόντρα στην Ξάνθη και τόνισε πως θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο παίκτης του Ολυμπιακού:

Για τον πρώτο αγώνα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα:

«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι πρωταθλήματος και πρέπει να είναι καλό. Έχοντας παίξει ήδη ένα παιχνίδι, η ομάδα αρχίζει και αποκτάει ρυθμό. Σίγουρα θα είναι βελτιωμένη. Θέλουμε ν’ αλλάξουμε την εικόνα που δώσαμε στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκες, γιατί φέτος η κατάκτηση του τίτλου είναι ο ξεκάθαρος στόχος και θα είναι αρκετά δύσκολο να τον υλοποιήσουμε».

Για την αναμέτρηση με την SKODA Ξάνθη:

«Απ’ ό,τι θυμάμαι, πέρυσι μας δυσκόλεψε πολύ. Στο γήπεδό μας καταφέραμε να την νικήσουμε μόνο με 1-0. Παραδοσιακά ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να την νικήσει. Φαντάζομαι και φέτος μέσα στο Καραϊσκάκη θα είναι δύσκολο να την νικήσουμε. Όλες οι ομάδες που έρχονται εδώ θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολο ματς γιατί η Ξάνθη θα κλειστεί πίσω. Θα δουλέψει περισσότερο με αντεπιθέσεις. Οπότε η δική μας δουλειά θα είναι να δουλέψουμε περισσότερο στην επίθεσή μας και να προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook