Για το μέλλον του στον Κισσαμικό αναφέρθηκε ο Μπαξεβάνος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Και τόνισε ότι αν το θέλει η ομάδα αυτός θα παραμείνει.

Παράλληλα τοποθετήθηκε για το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του Αγρ. Αστέρα, σχολιάζοντας ότι δεν είναι ωραίο να γράφονται τέτοια πράγματα τη στιγμή που έχει η ομάδα προπονητή (Νίκος Καραμπετάκης) και δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναγιώτη (Διλμπέρη), για την εύκολη σωτηρία που είχαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον, όπως είπε κι αυτός. Η δουλειά του φάνηκε όλη τη χρονιά αν και ο κόσμος των Σερρών δυστυχώς δεν είχε στην αρχή υπομονή. Όποιος δουλεύει κι επιμένει αυτός δικαιώνεται στο τέλος κι αυτό φάνηκε με την πορεία της ομάδας του. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια και για την ομάδα και προσωπικά γι’ αυτόν. Μας συνδέει μία φιλία πολλών χρόνων.

Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε βαθμό ή βαθμούς. Δυστυχώς τελειώνει το παιχνίδι και ακόμα δεν μπορούμε να το χαρούμε, γιατί φάνηκε ότι είχαμε μεγάλη πίεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο για το αποτέλεσμα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε κάποιο γκολ πολύ πιο νωρίς και να έρθουν λίγο πιο άνετα από εκεί και πέρα τα πράγματα για εμάς για να μπορέσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε. Τα πράγματα γίνανε ακόμα πιο δύσκολα από τη στιγμή που με την πρώτη φάση ο Πανσερραϊκός βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Ενώ πλαγιοκοπήσαμε αρκετές φορές η τελική πάσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι. Είχαμε πολλές λάθος πάσες στο χώρο του κέντρου, αλλά δικαιολογώ τα παιδιά λόγω της μεγάλης πίεσης για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ευτυχώς ήρθε το γκολ σχετικά γρήγορα και φάνηκε και μετά το γκολ ότι η ομάδα έπαιζε με μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα. Παραλίγο να βάλουμε και αυτογκόλ σε κάποια φάση, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο, τέλος καλό, όλα καλά. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα σώθηκε και θα είναι και του χρόνου στην κατηγορία, σε αυτή την… άμοιρη κατηγορία. Γι’ αυτή την ομάδα και για εμένα και για όλους που είμαστε εδώ είναι τιμή και χαρά που αγωνιζόμαστε σε αυτή την κατηγορία».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Θα υπάρχει επαφή μέσα στην εβδομάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο πρώτος και ο κύριος ρόλος μας ήταν να περάσει αυτό το παιχνίδι, να μπορέσει η ομάδα να οριστικοποιήσει τη σωτηρία της κι από εκεί και πέρα μιλάμε».

Για τη δική του πρόθεση: «Επειδή γράφουν και κάποια πράγματα κάποια δημοσιεύματα να μιλήσω. Πρώτα απ’ όλα εγώ είμαι προπονητής του Κισσαμικού, αν με θέλει η ομάδα εγώ θα μείνω στην ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι κακό αυτό που γράφτηκε επειδή στον Αγροτικό Αστέρα υπάρχει προπονητής είναι ο Νίκος Καραμπετάκης κι είναι άσχημο ενώ παίζεται ακόμα το πρωτάθλημα να βγαίνουν δημοσιεύματα και να λένε ότι υπάρχει κάποιος άλλος και η ομάδα ψάχνει για προπονητή. Είναι ό,τι χειρότερο. Δεν ξέρουμε ποιος έγραψε αυτό το δημοσίευμα και σε μία τέτοια στιγμή για εμάς πριν από το παιχνίδι, που μόνος στόχος μας ήταν να τελειώσει αυτό το παιχνίδι και να πάνε όλα καλά για την ομάδα».

Πηγή: athlitiko.gr

Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.