Φυγαδεύτηκε ο Μελάς στα Περιβόλια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κόκκινο πανί για τους φιλάθλους του Α.Ο. Χανιά έγινε ο Γιώργος Μελάς, η παρουσία του οποίου είναι γεγονός ότι ξάφνιασε στο γήπεδο Περιβολίων για το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

Ο πρώην επικεφαλής της διοίκησης του ΑΟΧ με το που έγινε αντιληπτός ότι βρισκόταν σε μπουθ δέχτηκε φραστική επίθεση από φιλάθλους του ΑΟΧ και μάλιστα κάποιοι κινήθηκαν προς το μέρος του με άγριες διαθέσεις.

Melas1

Λόγω της έντασης που πήγε να πάρει το περιστατικό, ο Μελάς αναγκάστηκε να φύγει από το σημείο του βρισκόταν έχοντας τη βοήθεια του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός.

Ωστόσο το επεισόδιο δεν έληξε εκεί, αλλά την ώρα που κατευθυνόταν από τις σκάλες, διασχίζοντας κάθετα το χώρο των επισήμων η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, με τον Γ. Μελά να ανταποδίδει, κάνοντας χειρονομίες και ανταλλάζοντας βρισιές με τους φιλάθλους του ΑΟΧ, με συνέπεια να απειληθεί σύρραξη!

Στη συνέχεια ο πρώην παράγοντας του ΑΟΧ κατευθύνθηκε στη φυσούνα και το επεισόδιο κάπου εκεί έληξε. Παρόλα αυτά ήταν ενα 5λεπτο πολύ επεισοδιακό που ευτυχώς δεν κατέληξε σε κάτι χειρότερο…

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Melas

Melas2

Melas3

Melas5

athlitiko.gr