Πετράκης: “Η συγκέντρωση και η πειθαρχία είναι τα “κλειδιά””

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Πετράκης, έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Α.Ο.Χ / Κισσαμικός έχουν ως εξής:

«Επειδή παίζουνε δύο ομάδες από την Κρήτη υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, με μία ομάδα νεανική, όπως κι εμάς. Υπάρχουν θέματα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Από την άλλη νιώθω ότι η ετοιμότητά μας είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις διαφορές που θα έχει το ματς με το φιλικό του Οκτωβρίου: «Τα φιλικά είναι φιλικά και τα επίσημα είναι επίσημα. Από μόνο του το γεγονός ότι διακυβεύονται βαθμοί αλλάζει τα δεδομένα και για εμάς η αντιμετώπιση θα είναι πολύ διαφορετική και δεν θα μας επηρεάσει καθόλου το ότι είχαμε πάρει μία νίκη σε ένα φιλικό παιχνίδι».

Για τα χαρακτηριστικά που θα κρίνουν την αναμέτρηση: «Επειδή όπως προείπα είναι δύο νεανικές ομάδες και σίγουρα και οι δύο θα τρέξουν πολύ, υπάρχει κίνητρο και θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, η συγκέντρωση και η πειθαρχία νομίζω ότι είναι τα σημεία “κλειδιά” για το συγκεκριμένο ματς».