ΠΑΕ Τρίκαλα:”Κανένα θέμα με την αδειοδότηση”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανακοίνωση-απάντηση σε δημοσίευμα που ανέφερε πως υπάρχει θέμα με την αδειοδότηση της ομάδας ενόψει των πλέϊ οφ της Football League, εξέδωσε η ΠΑΕ Τρίκαλα.

Μεταξύ άλλων σε αυτήν αναφέρεται πως ο ΑΟΤ πως θα έχει πρόβλημα για να πάρει την άδεια και πως θα πορευτεί με σοβαρότητα, σύνεση και χαμηλούς τόνους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Πληροφορηθήκαμε σήμερα με έκπληξη για ένα δημοσίευμα “βόμβα”, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα των Τρικάλων θα έχει πρόβλημα αδειοδότησης ενόψει των play off.

Η ΠΑΕ Τρίκαλα δηλώνει κατηγορηματικά στις “κασσάνδρες” που προσπαθούν να ανακαλύψουν αλλά και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΑΟΤ πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αδειοδότηση της ομάδας μας.

Αν η ΠΑΕ Τρίκαλα έχει πρόβλημα αδειοδότησης τότε στα play off δεν θα υπάρχουν ομάδες να αγωνιστούν. Ο ΑΟ Τρίκαλα θα διεκδικήσει την άνοδο στην διαδικασία των play off…είτε θέλουν είτε δεν θέλουν κάποιοι. Δεν μας φοβίζουν ούτε τα δημοσιεύματα “βόμβα”, ούτε οι διαιτησίες τύπου Κοσικίδη.

Θα πορευτούμε με σοβαρότητα, σύνεση και χαμηλούς τόνους μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας συμπαραστάτες ΜΟΝΟ τους χιλιάδες φιλάθλους μας που και στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας έδωσαν βροντερό παρών. Τους ευχαριστούμε για αυτό και τους ζητάμε μια ειλικρινή συγγνώμη για το γεγονός πως η ομάδα μας δεν δικαίωσε τις προσδοκίες τους“.

Συλλυπητήρια για Αντεφέμι

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Ολουμπάγιο Αντεφέμι.

Η ΠΑΕ Τρίκαλα εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Ολουμπάγιο Αντεφέμι που έφυγε άδικα από την ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει“, ανέφερε η ανακοίνωση.