Πετράκης: “Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στα Περιβόλια με 2-0 από τη Σπάρτη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League 2017-2018.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργου Πετράκη, έχουν ως εξής:

«Γνωρίζαμε και πριν το παιχνίδι ότι δεν θα ήταν εύκολη η αποστολή μας απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες στην ενδεκάδα της. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε αρκετά, είχαμε 1-2 ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ με τον Λέο και τον Σάλιακα. Νομίζω ότι κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, το οποίο σίγουρα μας αποσυντόνισε και πήγαμε με αυτό στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο προsπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα με την αλλαγή σχηματισμού, χωρίς αυτό όμως να μας βοηθάει να αλλάξουμε πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, παρότι σαν απόδοση και με βάση αυτό που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ σαν ομάδα, αλλά για την προσπάθειά τους τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κοιτάζουμε τη συνέχεια που έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας»

Για το αν επηρέασαν την ομάδα οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές«Όταν συμβαίνει αυτό επηρεάζει και τη δική μας δουλειά και την ομάδα και τη ροή του παιχνιδιού. Δεν θέλω όμως να σταθώ εκεί γιατί και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά νομίζω σαν γενική εικόνα ομάδας δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Αυτό ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε εν μέρει στη ροή του παιχνιδιού».