Πέρασαν 40 μέρες και τίποτα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Αγνοείται η τύχη του ματς ΑΟΧ/Κισσαμικού – Βέροια έχοντας περάσει ενάμιση μήνας από τότε που ήταν να γίνει.

Για να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα, ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για την 5η αγωνιστική επρόκειτο να γίνει στα Περβόλια στις 26 Νοεμβρίου.

Όπως είναι γνωστό, το ματς δεν έγινε ποτέ, παίροντας έτσι στη συνέχεια το δρόμο της δικαστικής οδού.

Σε πρώτη φάση, στις 6 Δεκεμβρίου ημέρα της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Φούτμπολ Λιγκ ήταν να συνεδριάσει, όμως επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα οδηγούν τη συνεδρίαση σε ματαίωση.

Ακολούθως, η Βέροια ήταν να απολογηθεί στις 20 Δεκεμβρίου, κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τελικά… συνέβη και απομένει απλά η απόφαση πια.

Η ερώτηση δηλαδή σε πρώτη φάση αφορά το αν η Βέροια έχει… απολογηθεί και απλά αναμένεται η απόφαση ή δεν έχει κληθεί καν να δώσει εξηγήσεις!

Το θέμα είναι πως ενάμιση μήνα πλέον μετά από την αρχική ημερομηνία που ήταν να γίνει το παιχνίδι, είναι άγνωστο τι έχει απογίνει με αυτή την υπόθεση, με τους ανθρώπους του ΑΟΧ/Κισσαμικού να περιμένουν να μάθουν ποια θα είναι η τύχη του αγώνα και προπαντός εάν θα κατακυρωθούν στην ομάδα οι τρεις βαθμοί για τη μη έγκαιρη παρουσία της ομάδας της Βέροιας στα Περβόλια.

Πηγή: athlitiko.gr