Λεουτσάκος: “Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδας Λεουτσάκος, και μίλησε για τις καταγγελίες του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τις κινήσεις του ίδιου ως προέδρου της Φούτμπολ Λιγκ αλλά και το τι πρέπει να κάνει η Πολιτεία.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” :

Για τις καταγγελίες Καλαϊτζίδη: «Θεωρώ ότι είναι μια υπόθεση που είναι σε εξέλιξη, καλό είναι να περιμένουμε. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και θέλω η υπόθεση να τρέξει και να βγει απόφαση άμεσα. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, είναι ανταγωνιστικό, έχω απευθυνθεί και στην ΕΠΟ. Ο καθένας είναι υπόλογος για αυτά που λέει και αυτά που κάνει. Αν αποδειχθεί κάτι, τότε αυτός δεν θα έχει θέση στο πρωτάθλημά μας. Όποιος στήνει θα πάει στην δικαιοσύνη και θα πάρει ό,τι του αναλογεί. Δεν ήρθα για να πω ότι το ποδόσφαιρο είναι αγγελικό, πρέπει όμως να βγουν στην επιφάνεια και να τους διώξουμε. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να λέμε ότι υπάρχουν και να μην κάνουμε κάτι.  Οποιος εμπλέκεται να φύγει, να ασχοληθεί και η Πολιτεία για τους εμπλεκόμενους και να μην τους επιτρέψει να μην ασχοληθούν ξανά με το ποδόσφαιρο. Πρέπει να μιλάνε όσοι έχουν στοιχεία και πρέπει να απευθυνθούν και στη δικαιοσύνη. Πρέπει αυτός που φταίει να πληρώσει».

Για τις κινήσεις του ίδιου ως πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ:«Έχει πάει στα δικαιοδοτικά όργανα στην ΕΠΟ, στον αθλητικό δικαστή και έχουν γίνει οι διαδικασίες από τις δηλώσεις του κ. Καλαϊτζίδη μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό. Δεν θα αφήσω τίποτα στην αφάνεια».

Για το αν έχει ζητήσει ομάδα προστασία από την Φούτμπολ Λιγκ: «Αυτά που τα είπαν ξέρουν ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο και θα λυθούν όλα στα δικαστήρια. Εγώ δεν έχω καμία καταγγελία, όποιος διανοηθεί ότι μπορεί να με πάρει τότε θα τον στείλω στον εισαγγελέα».

Πηγή: mikriliga.com