Τα βρόντηξε ο προπονητής της Βέροιας πριν το ματς με τον Άρη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα 24ωρο πριν την σέντρα του αγώνα με τον Άρη, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας.

Όπως ενημέρωσε το kerkidasports.gr: «Ο Καστοριανός τεχνικός μη αντέχοντας άλλο την κοροϊδία, πέρα από τα χίλια μύρια προβλήματα που έχει η ομάδα, υπέβαλε την παραίτησή του και έτσι αύριο δεν θα καθίσει στον πάγκο, στο παιχνίδι με τον Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικαταστάτης του θα είναι ο συνονόματός του, Απόστολος Τερζής, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν και ο άμεσος συνεργάτης του.

Σε έναν μονόλογο ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ήταν χείμαρρος λέγοντας:

«‘Έχω χάσει τον ύπνο μου, έχω «χάσει» την οικογένειά μου. Δυο φορές που επεδίωξα να συναντηθώ με τον άνθρωπο που κάνει κουμάντο στην ομάδα, στάθηκε αδύνατο, ποτέ δεν μου απάντησε. Δεν έχω πάρει ούτε ένα μισθό, με εξαίρεση μία προκαταβολή, αντίθετα έχω βάλει από την τσέπη μου 4000 ευρώ. Αγαπάω την ομάδα και γι αυτό καθόμουν τόσο καιρό. Η ομάδα όμως έχει πολλά προβλήματα και δε νομίζω ότι θα αντέξει άλλο εάν αυτά συνεχιστούν. Κάναμε τεράστιες προσπάθειες με τα παιδιά αλλά δυστυχώς ήμασταν μόνοι. Εύχομαι έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει κάτι, αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Και κατέληξε με ένα μεγάλο ερώτημα: «Αλήθεια γιατί καταστρέφουν την ομάδα; Δεν σέβονται την ιστορία της, δεν σέβονται τον κόσμο της; Γιατί;»