Καταγγελία της Καλλιθέας και απάντηση από τον Απόλλωνα Λάρισας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, Νίκος Γιαννόπουλος, προχώρησε σε καταγγελία για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας (4-3).

Την Μεγάλη Τετάρτη (4/4) ο Απόλλων Λάρισας υποδέχτηκε την Καλλιθέα στο Αλκαζάρ για την 25η αγωνιστική της Football League. Η αθηναϊκή ομάδα πήγε στα αποδυτήρια με 3-1 μπροστά στο σκορ και τελικά ηττήθηκε με 4-3.

Λίγο μετά τη λήξη του ματς, ο Γενικός αρχηγός της Καλλιθέας προχώρησε σε καταγγελία, αναφέροντας τα εξής: 

“Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει”.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας απάντησε στη δήλωση του Γιαννόπουλου με την εξής ανακοίνωση: 

“Από πότε κύριε… γενικέ αρχηγέ, απαγορεύεται ή είναι μεμπτό μια ομάδα να προσπαθεί να κερδίσει, ακόμη και όταν είναι πίσω στο σκορ; Ποιος νόμος αφαιρεί το δικαίωμα σε επαγγελματίες παίκτες να παλεύουν μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει την λήξη του αγώνα; Σίγουρα …γλυκαθήκατε από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου και θεωρήσατε ότι είναι ευκαιρία, να αρπάξετε ό,τι μπορείτε. Λυπούμεθα αλλά στόχος μας, είναι ανεξαιρέτως αντιπάλου, να προσφέρουμε, πάντα και όσο μπορούμε την χαρά της νίκης στους φιλάθλους μας.

Το καταμαρτυρούν οι 14 νίκες μας στο πρωτάθλημα. Μήπως τελικά εσείς θεωρείτε κακό, να κερδίζει μια ανώτερη αγωνιστικά, ομάδα; Δυστυχώς με τις δηλώσεις σας, μειώσατε την προσπάθεια των ίδιων των παικτών σας. Εμείς εδώ συνεχίζουμε, όπως και εσείς… εκεί. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο…”.