Και όμως: Ο Απόλλωνας Πόντου έβγαλε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την διαιτησία δίχως να υπάρχει ούτε μια απόφαση που να είναι αμφισβητήσιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διατήρηση του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ανυποληψία και στον σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης συνεχίζεται (παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις) με βασικό και σταθερής αξίας εργαλείο την διαιτησία.

Διαιτησία σαν του σημερινού αγώνα μας εναντίον του Ο.Φ.Η., που οδήγησε στο τελικό αποτέλεσμα και εξαγρίωσε τους παραδοσιακά φιλήσυχους φιλάθλους μας, αποτελεί όνειδος για τον διορισμένο από την UEFA επιτηρητή, κ. Vitor Melo Pereira.

Μια επιλεγμένη προσεκτικά αποβολή και μια μελετημένη μετατροπή ενός επιθετικού φάουλ σε πέναλτι (αδιάψευστος μάρτυρας τα video της ΕΡΤ) σε συνδυασμό με άλλες παρόμοιες αποφάσεις διαμόρφωσαν το αγωνιστικό αποτέλεσμα ενός ήσυχου και πολιτισμένου ποδοσφαιρικού αγώνα.

Υποθέτουμε πως ο κ. Pereira – αφού εξετάσει την σημερινή μας διαμαρτυρία- θα συνεχίσει ήσυχος την αναμόρφωση της ελληνικής διαιτησίας».