Πετράκης: “Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για το πρωτάθλημα της Football League και εξέφρασε την άποψη πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Ο Γιάννης Πετράκης αρχικά επεσήμανε: «Απομένουν τρία ακόμη παιχνίδια για την λήξη του πρωταθλήματος και προσωπικά θεωρώ ότι ακόμη τίποτε δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά μπορούν να αλλάξουν πάρα πολλά και από την δική μας πλευρά είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Άλλωστε θεωρώ ότι όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο, εκεί που κάθε φορά πρέπει να εμφανιζόμαστε όλοι και καλύτεροι, γι΄αυτό επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην προσπάθεια αυτή. Η εμπειρία με έχει διδάξει ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και εδώ που έχουμε φθάσει θα πρέπει να προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο και να δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Έλληνας προπονητής είπε: «Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας δώσει την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε, να ρίξουμε περισσότερο βάρος στην ψυχολογία της ομάδας και να μπούμε περισσότερο αποφασισμένοι στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν. Η ομάδα έχει δυνατότητες, που μπορεί να τις δείξει μέσα στο γήπεδο, εκεί που θα κριθούν όλα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι».