ΠΑΣ Γιάννενα – Κέρκυρα 2-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα Γιάννινα έβαλαν στο σακούλι τους ακόμα τρεις βαθμούς, επικρατώντας της Κέρκυρας με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι αν και καλύτεροι δεν μπόρεσαν να γευτούν σε ακόμα ένα παιχνίδι τη νίκη και έμειναν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες και δύο δοκάρια, ενώ φανέρωσαν σε ακόμα ένα αγώνα τους προβλήματα στην άμυνα.

O Mπεσέρα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι δίνοντας το προβάδισμα στον ΠΑΣ Γιάννενα όμως η Κέρκυρα κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη επίσκεψη της στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννενα όταν ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Τελικά το παιχνίδι έκρινε το γκολ του Τζημόπουλου με το οποίο οι Ηπειρώτες κέρδισαν στην έδρα τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Ο ΠΑΣ υπερασπίστηκε το 2-1 μέχρι το τέλος και έφτασε στη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την Κέρκυρα που δεν έχει γευτεί τη χαρά αυτή και βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Λίλα, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Ντε Βισέντι (Βίλα 46′), Γεωργίου, Μπεσέρα (Κουέβας 62′), Μπακαγιόκο (Κειτά 72′).

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (Κοντοδήμος 61′), Βέντζελ, Καλαντζής, Γιάντσης (Ιωνάννου 59′), Λαμπρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Οσμάν, Λόβιν (Μετίν 70′).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook