Τσιώλης: «Αν το θέλει ο κόσμος φεύγω»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διατεθειμένος να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Άρη είναι ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το 0-0 της ομάδας του με την SKODA Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά της έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπό του και τους παίκτης της ομάδας, δήλωσε πως θα αποχωρήσει εάν αυτό θέλει ο κόσμος :

«Ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για μας αν και δεν φαινόταν κάτι τέτοιο στην αρχή. Στα πρώτα 20′ δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Δεν είχαμε αντίληψη του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, ενισχύσαμε τα άκρα μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε γκολ, όμως ο αντίπαλος ήταν δυνατός, μας πίεσε και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όπως και στον Βελλίδη για την εξαιρετική του εμφάνιση, αλλά και στον Γιάκομπ για την εμφάνιση του παρά το γεγονός πως δεν ήταν έτοιμος», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κίτρινων» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας. Ψάχνουμε την ταυτότητά μας και έχουμε βγει εκτός ρυθμού. Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες. Ο προπονητής έχει την ευθύνη και αν ο κόσμος θέλει κάτι άλλο, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα, θα το κάνω. Εγώ με τους συνεργάτες μου, πάντως, είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε μάχη για να φθάσουμε τον Άρη εκεί που αξίζει!»

«Στις προπονήσεις δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πίεση και δεν δείχνουν τέτοια σημάδια. Τους θυμίζω καθημερινά σε ποιά ομάδα έχουμε έρθει», τόνισε αναφορικά με την άνευρη εικόνα παρουσιάζουν οι παίκτες του και στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως «Θα γίνουν επιλογές παικτών και σίγουρα θα διώξουμε κάποιους».

Σχετικά με το ότι ο Άρης είναι «άσφαιρος», είπε: «Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες… Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, πρόβλημα υπάρχει στην αντίληψη και προέρχεται από το άγχος, την πίεση και την αποχή, όσο τετριμμένο και αν ακούγεται αυτό».

Τέλος, για τη δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Καστίγιο, υπογράμμισε: «Η κάρτα ήταν αδικαιολόγητη και απαράδεκτη. Θα μπορούσε ωστόσο να μην τη δώσει ο διαιτητής αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας την κέρδισε»τα όσα είπε ο Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook