Πίστη για σωτηρία στην Καρδίτσα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι “κιτρινόμαυροι” σε συνδυασμό με τα υπολοιπα αποτελέσματα παρέμειναν ζωντανή στη μάχη της παραμονής και βεβαίως ελπίζουν ότι θα καταφέρουν για άλλη μια φορά να πετύχουν το στόχο. Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση και εισπράχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση απ’ ολους όσοι συγκροτούν την οικογένεια της Αναγέννησης αλλά και απο τους φιλάθλους ήταν η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας στο ντέρμπι με τα Τρίκαλα. Κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ίσως ομάδα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος και μέσα σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δημιουργησαν χιλιάδες φίλοι του ΑΟΤ, η Αναγέννηση κατάφερε να σταθεί όρθια κι αφού ξεπέρασε την μεγάλη πίεση που της ασκήθηκε στο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη βγήκε με αξιώσεις και έψαξε τη νίκη. Δημιουργησε μάλιστα την ευκαιρία του μάτς με το δοκάρι του Ροντρίγκο. Αν εκεί γινόταν το γκόλ οι “κιτρινόμαυροι” θα έκαναν ένα μεγάλο “διπλό”. Ωστόσο και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι θετικός καθως η Θεσσαλική ομάδα παραμένει μέσα στο παιχνίδι της σωτηρίας.


ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

Η Αναγέννηση βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Οι “κιτρινόμαυροι” εχουν ακόμη δύο εντός έδρας μάτς (Λεβαδειακό – Δοξα Δράμας) και ένα εκτός (Θρασύβουλο) και θα επιδιώξουν τις νίκες. Βέβαια το μυαλό όλων πάει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που θα γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή σ’ ενα κατάμεστο όπως φαίνεται απο τώρα Στάδιο της Καρδίτσας. Ο κόσμος μπορεί να γνώρισε πίκρες φέτος αλλά τελευταία έχει αναθαρρήσει και στηρίζει μ’ ολες τις δυνάμεις του την ομάδα.

ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Στο μεταξύ στις τάξεις των διοικούντων την Αναγέννηση υπάρχει βεβαιότητα ότι τα αρμόδια πειθαρχικά οργανα της ΕΕΠ θ’ αποφασίσουν την τιμωρία των Ιωνικού και Εθνικού στο σκάνδαλο με τα δελτια και την ανάκλησή τους απο την ΕΠΟ και ότι οι βαθμολογικοί συσχετισμοί θα διαφοροποιηθούν θεαματικά. Σε μια τέτοια περίπτωση η ομάδα της Καρδίτσας μπορεί υπο προϋποθέσεις στις τελευταίες αγωνιστικές να βρεθεί ακόμη και πάνω απο τη ζώνη των πλει άουτ!

Επιστρέφοντας στα αγωνιστικά να σημειώσουμε ότι ο Βάϊος Καραγιάννης έχει να διαχειριστεί πάρα πολλές απουσίες απο τιμωρίες καθώς συμπλήρωσαν κάρτες οι Ραονέ, Κουτρομάνος, Ντοριβάλ, Αθανασιάδης, Δούκας και Ροντρίγκο για τους οποίους θ’ αποφασίσει σε ποια μάτς απο τα εναπομείναντα θα τους δηλώσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook