Υποβιβάζεται και ο Λεβαδειακός;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, δεν αποκλείεται να υποβιβαστεί και ο Λεβαδειακός λόγω εμπλοκής του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα της Βοιωτίας κατηγορείται για το “στήσιμο” του αγώνα με την Ηλιούπολη με το κατηγορητήριο να βασίζεται στην δικογραφία που αναφέρει ότι συναντήθηκε με τον Γιώργο Τσακογιάννη προκειμένου να στήσουν το παιχνίδι που έληξε 2-4.

Ήδη η ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει κληθεί για απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο και η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για σήμερα.

 

Το ραντεβού Κομπότη-Τσακογιάννη
Ο Λεβαδειακός κατηγορείται για άμεση συμμετοχή στο στήσιμο του αγώνα με την Ηλιούπολη, το οποίο ως γνωστόν τελείωσε με σκορ 2-4. Επί της ουσίας δηλαδή, αποκαλύπτεται πως το παιχνίδι δεν στήθηκε απλά για λόγους στοιχηματισμού αλλά ήταν ενήμεροι οι πρόεδροι των δύο ομάδων, που είχαν συναντηθεί μάλιστα στη Λιβαδειά προκειμένου να καθορίσουν τις λεπτομέρειες. Κατηγορούμενοι δεν είναι μόνο η ομάδα του Λεβαδειακού, αλλά και ο Γιάννης Κομπότης ο οποίος κινδυνεύει με ανάλογη ποινή, σαν αυτή που επιβλήθηκε στον Γιώργο Μποροβήλο (3ετής αποκλεισμός).

Παράλληλα, στο κατηγορητήριο εμπλέκονται και αρκετοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που επίσης κινδυνεύουν με ποινές. Εκτός αυτών, στο εδώλιο βρίσκονται και πάλι οι μπουκμέικερς που δέχθηκαν τα παράνομα στοιχήματα του συγκεκριμένου αγώνα.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο κατηγορητήριο, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναφέρει πως η συμφωνηθείσα «ανατροπή» επετεύχθη, κάτι που σημαίνει πως η δωροδοκία… έπιασε τόπο και μεγάλα ποσά πήγαν στα ταμεία των εμπλεκομένων…


 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook