Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για πρώτη φορά από το 2002, ο Διονύσης Χιώτη κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ελλάδος για τα κρίσιμα παιχνίδια με Κροατία και Γεωργία για τα προκριματικά του EURO 2012 με τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ να υποστηρίζει πως δίκαια κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή, ο Χιώτης σε ερώτηση αν άργησε να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος απάντησε: “Όχι. Όταν κρίνει ο προπονητής ότι είμαι κατάλληλος για να κληθώ, θα με καλέσει. Θεωρώ πως αξίζω να είμαι”.

Στην συνέχεια, ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σάντος που με εμπιστεύτηκε. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην περίπτωση που με προτιμήσει ο προπονητής και αν βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Σε ερώτηση αν οι εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ έπαιξαν ρόλο στην κλήση του στην Εθνική Ελλάδος, ο Χιώτης απάντησε: “Αυτό το ξέρει ο προπονητής. Πιστεύω πως ναι. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και μεγαλύτερη προβολή καθώς τα παρακολουθούν πολλοί θεατές και δείχνεις την πραγματική σου αξία”.

Τέλος, αναφερόμενος στο αν θα μπορούσε ο Ότο Ρεχάγκελ να τον είχε καλέσει στην Εθνική ομάδα όσο ήταν ομοσπονδιακός προπονητής, ο Χιώτης τόνισε: “Αυτό το ήξερε ο κ. Ρεχάγκελ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook