Πλεξίδας: “Κάποιοι πήγαν νωρίς για διακοπές”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Άκρως ενδιαφέρουσες, για μια ακόμη φορά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα σε ραδιόφωνο των Τρίκαλων, καθώς ήταν φανερά ενοχλημένος από την ισοπαλία με την Καρδίτσα, θεωρώντας ότι οι ποδοσφαιριστές του ήταν οι βασικοί υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα στη «Νέα Λέσχη» και στη εκπομπή “this is sportnight”:

Ο μεγαλομέτοχος δικαιολόγησε τον εκνευρισμό του λέγοντας: «Αυτός ο κόσμος που ήρθε με τις ομπρέλες μέσα στη βροχή για να δει τον ΑΟΤ… δικαιώθηκε από την ομάδα; Οι παίκτες μου δε μπήκαν ποτέ στο γήπεδο. Έχουν αρχίσει εδώ και τρεις αγωνιστικές και μοιράζουν δώρα για το Πάσχα. Μείνανε όμως οι δικές τους τσέπες άδειες. Ας αναλογιστούν το τι έκαναν στον κόσμο χθες. Όλοι λέγαμε μεγάλα λόγια λες και η Καρδίτσα θα μας χάριζε το ματς. Τελικά μείνανε στα λόγια. Δε μας φταίει κανένας διαιτητής για το αποτέλεσμα. Καταδικάζω τη νευρικότητα του πάγκου γιατί έκανε ουσιαστικά 14 λεπτά καθυστέρηση. Αυτό δεν ήταν σωστό και εμένα θα μου στοιχήσει πάνω από 15.000. Είχα τονίσει «μην κάνετε ζημιά στην ομάδα». Αλλά κανείς δε το σκέφτηκε αυτό. Ο κόσμος έδωσε τον οβολό του αλλά… η ομάδα δε θα έχει κέρδος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και ένα μεγάλο συγνώμη από εμένα».

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για πρόβλημα στην αδειοδότηση του ΑΟΤ για να συμμετάσχει στα play off: «Δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας… είναι το γνωστό θέμα με τα χρέη του Παππά τα οποία αυτή τη στιγμή δεν επηρεάζουν την αδειοδότηση των Τρικάλων. Τα Τρίκαλα έτσι και αλλιώς είναι στα πλει όφ, δε θα μείνουν ποτέ έξω από τα πλει οφ για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι από τις πιο καθαρές ομάδες της Β’ Εθνικής. Εξάλλου και πέρυσι πριν το μπαράζ με τον Βύζαντα… πάλι κάποιες «Κασσάνδρες» μίλησαν για βόμβες αλλά η ομάδα συμμετείχε κανονικά. Φρόντισαν κάποιοι να είναι χρεωμένος ο ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα για πάντα. Κάποιο μάλιστα με κατηγορούσαν γιατί έκανα την ομάδα ΠΑΕ και όχι ΤΑΠ. Αν το είχα κάνει αυτό… τώρα δε θα υπήρχε ΑΟ Τρίκαλα».

Επίσης αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ρόστερ του ΑΟΤ έχει ελλείψεις: «Δηλαδή πριν 2-3 εβδομάδες το ρόστερ ήταν επαρκές και ξαφνικά σήμερα έγινε ελλιπής;;; Το ροστερ του ΑΟΤ είναι πλήρες σε όλες τις θέσεις και να μην αμφισβητήσουμε παιδιά που είναι στον πάγκο. Όλοι κάτι έχουν χαρίσει στον ΑΟ Τρίκαλα. Είχαμε μερικές ατυχίες αλλά σε όλες τις ομάδες υπάρχουν τραυματισμοί. Ο Ιωνικός πήγε σε ματς χωρίς τη μισή ομάδα και πήρε το «Χ».