Πυρά Νεμπεγλέρα κατά Κουσκουνά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δηλώσεις με αιχμές κατά του Νίκου Κουσκουνά για την απόφασή του να αθετήσει τη συμφωνία με τον ΑΟΤ, πραγματοποίησε ο  τεχνικός διευθυντής της ομάδας των Τρικάλων, Κώστας Νεμπεγλέρας.

«Νομίζω ότι στο σχεδιασμό μπορεί να αλλάξει κάτι αλλά θα φέρουμε ένα παίκτη ο οποίος θα είναι τοπ επίπεδο και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Αν μιλήσουμε για την συγκεκριμένη περίπτωση και προσωπικά εγώ γιατί ξέρω πολύ καλά όταν περιμένεις ένα ποδοσφαιριστή και όταν σου έχει δώσει το λόγο όταν τον περιμένεις για να έρθει στα γραφεία να υπογράψει και απλά σου στέλνει ένα απλό μήνυμα για να σου πει ότι απλά άλλαξε απόφαση για ένα παιδί το οποίο πέρασε απο τα Τρίκαλα και έφαγε ψωμί αν μη τι άλλο είναι ανέντιμο.

Δεν είναι καλός ο τρόπος το πως χειρίστηκε το οτι εμείς συμφωνήσαμε με αυτόν. Γιατί πιστεύω ότι εκμεταλεύτηκε τα Τρίκαλα για να κάνει αυτός το δικό του κομμάτι . Έτσι όπως εξελίχθηκε καλώς εξελίχθηκε γιατί εμείς δεν θέλουμε άτομα στα αποδυτήρια τα οποία δεν είναι άντρες και δεν σέβονται τα λόγια τα οποία λένε.

Δεν σεβάστηκε κανέναν. Ούτε τον κόσμο. Πέρασε από εδώ και φέρθηκε με τον πιο άσχημο και άδικο τρόπο για τους φιλάθλους. Κάθε εμπόδιο για καλό. Θα ρθει παίκτης που θα κουμπώσει πάνω στους ποδοσφαιριστές και στο σύστημα στο οποίο θα εντρυφήσει η ομάδα».

Για τις μεταγραφές:

«Αυτή την στιγμή αυτό που μας καίει είναι ένα φορ το οποίο θα είναι στο τοπ επίπεδο. Απο κει και πέρα αν μας έρθει κάποιος παίκτης ο οποίος θα είναι αυτό που θέλουμε να προσθέσουμε στην ομάδα θα το κάνουμε. Αλλιώς νομίζω ότι δεν θα μπούμε στην διαδικασία να πάρουμε κάτι απλά για να πάρουμε. Μόνο αν έχει ανάγκη η ομάδα και είναι κάτι εξαιρετικό.

πηγή: goaltrikala.gr