Ανεβάζει στροφές ο Κιβρακίδης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ στη προπόνηση της Κυριακής και την Δευτέρα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Ντινάμο Μπρεστ. Αποθεραπεία έκαναν οι Ρισβάνης, Μανούσος, Νάτσος, ενώ θεραπεία ο τραυματίας Σάκιτς.

Στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου μετά τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Στα ευχάριστα για τον Νταμίρ Κάναναντι, το γεγονός ότι ο Κιβρακίδης έχει ανεβάσει στροφές και πέρασε όλα τα προπονητικά τεστ ενώ στην προπόνηση της Δευτέρας θα λάβει κανονικά μέρος με την ομάδα.

Στην προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός των Μανούσου, Ρισβάνη και Νάτσου που πραγματοποίησαν αποθεραπεία στο Spa της ομάδας μιας και αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του χθεσινού φιλικού.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Σάκιτς που μετά το χθεσινό τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα με την ευρωπαϊκή αποστολή των παικτών να αναχωρεί με την ολοκλήρωση της προπόνησης για ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο προκειμένου την Τρίτη να ταξιδέψει για Μίνσκ.

Πηγή: Gazzeta.gr